Neden sizden küçük ya da büyük biriyle anlaşmak daha kolay?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
İstisnalar olabilir ama çoğu zaman yaşıtlarıyla anlaşamayan var. Kendisinden büyük ya da küçük olma şartı koşuyorlar. Onlarla kurdukları muhabbet daha derin samimi.

Cümlenin öznesini de yazar mısınız? Defalarca okudum ama gizli özneyi hala anlamadım. Kızlar mı?

Vallahi uzun zamandır foruma girmiyordum ve tam olarak kendimi bulduğum bir konu olduğunu düşünüyorum.

Ben de genelde kendimden yaşça büyük insanlarla çok daha iyi anlaşıyorum ve çok daha derin muhabbetler ediyorum. 2 sene önce tanıştığım hala da irtibatta olduğum çok değerli bir abim var. Hikayesi oldukça uzun olduğu için oraya değinemiyorum şu an Birbirimize maddi manevi her türlü desteği veriyoruz. Neredeyse haftada 4-5 kez bazen de 7 gün araşıyoruz, birbirimize hal hatır soruyoruz. Yaşıtlarımla yaşayamadığım dostlukları onunla yaşadım diyebilirim ki arada 14 yaş gibi ciddi bir fark var.
Bence dostlukta önemli olan şey yaştan ziyade kafa yapının ne kadar uyuştuğudur. Aksi takdirde gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…