Neden Spotify kullanıyoruz?

Tüketilen içeriğin devamlılığı ve içerik üreticisinin emeğinin karşılığını alabilmesi için oyun, müzik gibi hizmetler satın alınıyor. Virüs gibi ihtimallerin yanı sıra cüzi bir ücret karşılığında tek tık ile müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek bile bir avantajdır.

Neden bilmiyorum ama Spotify'ı 1 kere dışında hiç kullanmadım. Telefonda var ama en son 6 ay önce girmişim siz yazınca varlığını hatırladım. Genelde müzik indirip dinliyorum daha çok hoşuma gidiyor. Ama çevremde Spotify'ı kullanmayan yok.

Öğrenci indirimi + Papara %50 Cashback indirimi ile kullanıyorum. Gayet hesaplı, niye APK ile veya diskografi indirmekle uğraşayım?

Discord'da ne dinliyor özelliği, Instagram'da hikaye paylaşımı özelliği var, Spotify arayüzünde takip ettiğiniz kişilerin (eğer devre dışı bırakmamışlarsa) dinlediği şarkıları görebiliyorsunuz.

Youtube Music'e para vereceğine, beleş Spotify kullanırsın. Spotify'ın tek sıkıntısı Remixler çok yok. Ve diğer şeylere de gelirsek, korsan siteden film izlemek mi daha iyi, yoksa Disney+ mı? Hem daha güvenilir. Hem de daha kolay. Kaliteli olan şeyler paralı olur. (Youtube Music dışında ) Neyse uzun lafın kısası, Spotify hem kolay, hem de paranı boşa harcamış olmuyorsun.

@RzExfeL evet, ama yine bir ihtimal var. Hem 5 saat uğraşacağına tek tıkla indiriyorsun, oynatma listeni oluşturuyorsun, seveceğin müzikleri keşfediyorsun.

Bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum ben emek verdikleri için para ödüyorum diyorum onlar enayisin korsan varken ona para verilir mi diyorlar.

Ben liste oluşturma ve tavsiye algoritması için kullanıyorum şahsen. Tabii son zamanlarda bozulmuş olsa da yine de iş görüyor. Dinlediğim bir şarkıya benzer şarkıları kolayca buluyorum, listemi kurabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…