Neden tek renk klavye yapılıyor?

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Bazı klavyeleri neden tek renk yapıyorlar? Mesela Acer Nitro'nun 10K'lık laptopunda tek renk klavye var. RGB yapmak mı zor yoksa çok mu pahalı oluyor?
Aydınlatırsanız sevinirim

Bazı klavyeleri neden tek renk yapıyorlar? Mesela Acer Nitro'nun 10K'lık laptopunda tek renk klavye var. RGB yapmak mı zor yoksa çok mu pahalı oluyor?

Hocam baksanız belki 3 dolarlık ek maliyet ekler onda da bir şeyi etkilemez gibi gözükebilir. Ancak 100.000 ürün varsa o 300.000 dolarlık ek maliyet demek. Adamlar haklı.

Hocam bende Acer Nitro 5 var. Bence bu bilgisayara RGB yakışmazdı kullandıkları kırmızı LED gayet iyi ve göz yormuyor.

Bence eklememeleri daha iyi. Seveni vardır illâki ama ben şahsen sevmiyorum.

Laptop klavyelerinde RGB'nin olması laptopu tercih sebebi yapabilir tabii onun içinde ekstra para vermeniz lazım. RGB olarak 4 bölge RGB klavyeler çok yaygındır. ASUS, Lenovo HP Monster gibi markalar kullanır. Monster'ın sadece klavye rengi değiştirilenleri vardır. Eğer 18k üstüne çıkarsanız tuş başına RGB alabilirsiniz.(istisna: MSI Alpha 12 bine tuş başına RGB vardır.)

Hocam baksanız belki 3 Dolarlık ek maliyet ekler onda da bir şeyi etkilemez gibi gözükebilir. Ancak 100.000 ürün varsa o 300.000 Dolarlık ek maliyet demek. Adamlar haklı.
Maliyetten kısıyorlar. Canım birkaç dolarcık maliyet ne olur demeyin seri üretimle doğru orantılı olarak oradan kâr artıyor.
Acer Nitro için ben de tek renk yakıştırıyorum ama o birkaç Doları ürünün fiyatına ekleyemezler mi?

Acer Nitro için ben de tek renk yakıştırıyorum ama o birkaç Doları ürünün fiyatına ekleyemezler mi?
Yapılır hocam ama bir de şöyle bir şey var. Eklenen her özellik garanti kapsamına giren bir başlık daha. Kısacası hocam şirketin nasıl bir politika izlediğini bilmeden pek bir şey diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…