fairgamer Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #31 TT_Yavuz dedi: Prime olunca neredeyse hiç gelmez. 1 yıldır hileye denk gelmedim inanır mısın CS:GO hileleri nasıl olur hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim ki prime değil
TT_Yavuz dedi: Prime olunca neredeyse hiç gelmez. 1 yıldır hileye denk gelmedim inanır mısın CS:GO hileleri nasıl olur hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim ki prime değil
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 24 Mart 2021 #32 TT_Yavuz dedi: Prime olunca neredeyse hiç gelmez. 1 yıldır hileye denk gelmedim inanır mısın CS:GO hileleri nasıl olur hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Prime olunca gelip gelmemesi kimsenin umrunda degil. Bir oyunu hilesiz adam akilli oynamak icin 21 level olmak veya para vermek gerekmemeli. Daha dun 5 tane yoldas macindan 2 tanesinde hile geldi. Sonra sildim oyunu zaten.
TT_Yavuz dedi: Prime olunca neredeyse hiç gelmez. 1 yıldır hileye denk gelmedim inanır mısın CS:GO hileleri nasıl olur hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Prime olunca gelip gelmemesi kimsenin umrunda degil. Bir oyunu hilesiz adam akilli oynamak icin 21 level olmak veya para vermek gerekmemeli. Daha dun 5 tane yoldas macindan 2 tanesinde hile geldi. Sonra sildim oyunu zaten.