Neden Windows 11 çıktı?

Anladım hocam şimdi. Aman iyi ki benim başıma gelmemiş. O SSD'ye iyi para gömdüm bozulsa çok koyardı. Ki yerine yeni SSD alıp takmak istesem ekonomik krizin kralını yaşarım şu an

O yüzden her güncellemeyi hemen yapmıyorum bazen sistem otomatik kendi yapıyor ilkte ufak tedirginlikler oluyor sorun yaşayıp mağdur olmamak için şikayetler olduktan sonra gerisi şirketin düzeltmelerine kalmış.

Windows 10'u ilk çıktığında hiç sevmemiştim. Ama sonradan çok geliştirdiler.

Ben ona modern 7 diyorum renkleri daha canlı iki işletim sisteminin sevilen özelliklerini 10a eklemek oldukça hoş olmuş.

Windows 11 büyük çaplı güncellemeden başka hiçbir şey değil bedavaya verdiler zaten bir iki yıl boyunca bomboş bir şey içini spyware ile doldurmuşlardır kesin.

Metro arayüzü sadece tabletler ve telefonlar için yapsa 8 için olumlu dönüş alır mıydı? Bilgisayarlar için o yenilik ters

Soru saçma diyeceğim çünkü teknolojide her şey değişiyor, yeni şeyler sunuluyor, windows 10 bir yere kadar yeterli olurdu. Tabii Microsoft neden Windows 10'u ''son windows'' diye lanse etmiş orasını anlamadım ki bu daha saçmaymış.

Senin sorunun

Saçmaysa muhatap olmaz geçersin

@M3rt0o Eleştiriye açık değilsen konu açma dostum. Bana göre senin bu konuyu açman saçma çünkü yenilikler sürekli gelir zaten. Eleştirmek farklı neden çıktı demek farklı. Yarın W12 çıktığında da aynısını söylersen o da saçma olacak.

Böyle anladıysan sana iyi günler

@M3rt0o Senin mantığın tıpkı şeye benziyor sanırım. Neden yeni ekran kartı çıktı neden yeni işlemci çıktı neden yeni sürücü sürümleri çıktı?

@M3rt0o senin mantığın tıpkı şeye benziyor sanırım. Neden yeni ekran kartı çıktı neden yeni işlemci çıktı neden yeni sürücü sürümleri çıktı?

Ben bir tarafımdan uydurmuyorum zamanında yayılmış bir söylentisiydi.

Yanıtları okuyan anlar zaten "göreceli" olarak kötü Windows'lar.

@M3rt0o Senin mantığın tıpkı şeye benziyor sanırım. Neden yeni ekran kartı çıktı neden yeni işlemci çıktı neden yeni sürücü sürümleri çıktı?

Muhalif olacak başka konuya gidin hadi eyvallah teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ben Windows 11'i seviyorum şahsen. İyi bir işletim sistemi. Neden çıktığı sorusuna gelirsek, muhtemelen Microsoft, TPM 2.0 ve Secure Boot olaylarını getirmek istiyordu. Ayrıca 32 bit devrini de tamamen Windows 11 ile yeni nesil Windows'lar için kapatmak, sistem gereksinimlerini artırmak, eski bilgisayarları bu sayede daha kullanılamaz hale getirip yeni bilgisayar alınmasını teşvik edecekti. Ama bunları Windows 10'da bir ya da birkaç güncelleme ile yapamazlardı. Mecburen Windows 11'i çıkardılar. Arayüz olarak da minimalizm ayağına MacOS vari bir şey yaptılar. Bu söylediklerim tamamen şahsi fikrim. Olabilir de, olmayabilir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…