Arkadaşlar, benim anlamadığım neden Windows 11 kullanıyorsunuz fıstık gibi Windows 10 dururken? Yani amaç ne? Merak falan mı yoksa performans amaçlı falan mı? Biraz açıklık getirirseniz sevinirim kullananlar tarafından.
Yukarıdaki dostumun dediği gibi. Yenilik, merak, tasarım ve daha çok optimize edilmiş bir işletim sistemi olduğu için Windows 11. Kendimde şu an zaten Windows 11'den yazıyorum.
Arkadaşlar, benim anlamadığım neden Windows 11 kullanıyorsunuz fıstık gibi Windows 10 dururken? Yani amaç ne? Merak falan mı yoksa performans amaçlı falan mı? Biraz açıklık getirirseniz sevinirim kullananlar tarafından.
Kullananlar hem tasarımı hem de performansı için kullanıyor fakat ben şu an geçilmesini pek mantıklı bulmuyorum, hala hatalar mevcut. Tam çıkışını yıl sonunda yapacaktı sanırım.
Windows 11 de fıstık gibi neden 11 varken 10 kullanalım oyun performansında düşüş yok daha iyi tasarımı var 10 zaten iyiydi 11 üstüne koyarak daha iyi yapmış.