Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 12 Eylül 2021 #251 O Görkem dedi: İstemeden neden sokulduk? Genişletmek için tıkla... Annen ile babana sorabilirsin dostum.
O Görkem dedi: İstemeden neden sokulduk? Genişletmek için tıkla... Annen ile babana sorabilirsin dostum.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #252 7 harf ile özetliyorum. İmtihan. Son düzenleme: 12 Eylül 2021
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Eylül 2021 #253 “Ben cinleri ve insanları, ancak bana ibadet -kulluk- etsinler diye yarattım.” (Zâriyât, 51/56). Zaten, Allah'a kendini teslim eden ne hak yer ne yolsuzluk yapar. İnsan olur.
“Ben cinleri ve insanları, ancak bana ibadet -kulluk- etsinler diye yarattım.” (Zâriyât, 51/56). Zaten, Allah'a kendini teslim eden ne hak yer ne yolsuzluk yapar. İnsan olur.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 12 Eylül 2021 #254 342524 dedi: 6 harf ile özetliyorum. İmtihan. Genişletmek için tıkla... Bir daha say bakalım.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 12 Eylül 2021 #255 Vito S dedi: Annen ile babana sorabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden.
Vito S dedi: Annen ile babana sorabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #256 Gojira dedi: Bir daha say bakalım. Genişletmek için tıkla... 1 harf eksik saymışım. Sürprizbozan: Random jhsdudhfvhdhghdgfeudfggiueg
Gojira dedi: Bir daha say bakalım. Genişletmek için tıkla... 1 harf eksik saymışım. Sürprizbozan: Random jhsdudhfvhdhghdgfeudfggiueg
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 12 Eylül 2021 #257 O Görkem dedi: Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden. Genişletmek için tıkla... Yasaklı meyveyi yediler bir nevi sınava sokulmayı göze aldılar.
O Görkem dedi: Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden. Genişletmek için tıkla... Yasaklı meyveyi yediler bir nevi sınava sokulmayı göze aldılar.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #258 Bu tarz soruları bence bu forumda aramayın dini bilgisi olmamasına rağmen cevap verenler yüzünden dinden soğuyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu tarz soruları bence bu forumda aramayın dini bilgisi olmamasına rağmen cevap verenler yüzünden dinden soğuyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 12 Eylül 2021 #259 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Yasaklı meyveyi yediler bir nevi sınava sokulmayı göze aldılar. Genişletmek için tıkla... Meyveyi yemek için neden yaratıldılar? İnsanlar doğmadan önce meyveyi yiyen dünyaya gelir diye bir şey mi vardı?
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Yasaklı meyveyi yediler bir nevi sınava sokulmayı göze aldılar. Genişletmek için tıkla... Meyveyi yemek için neden yaratıldılar? İnsanlar doğmadan önce meyveyi yiyen dünyaya gelir diye bir şey mi vardı?
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 12 Eylül 2021 #260 Silinen üye dedi: “Ben cinleri ve insanları, ancak bana ibadet -kulluk- etsinler diye yarattım.” (Zâriyât, 51/56). Zaten, Allah'a kendini teslim eden ne hak yer ne yolsuzluk yapar. İnsan olur. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. İslam'ın yolundan gidenler zaten isteseler de istemeseler de insan oluyorlar. O Görkem dedi: Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden. Genişletmek için tıkla... Allah, ben sizin bilmediklerinizi bilirim demiştir. Herkesin dini veya da dinsizliği kendisine.
Silinen üye dedi: “Ben cinleri ve insanları, ancak bana ibadet -kulluk- etsinler diye yarattım.” (Zâriyât, 51/56). Zaten, Allah'a kendini teslim eden ne hak yer ne yolsuzluk yapar. İnsan olur. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. İslam'ın yolundan gidenler zaten isteseler de istemeseler de insan oluyorlar. O Görkem dedi: Onu demiyorum, ilk insanlar neden sınava sokuldular istemeden. Genişletmek için tıkla... Allah, ben sizin bilmediklerinizi bilirim demiştir. Herkesin dini veya da dinsizliği kendisine.