Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #281 reelaxx dedi: Test konusu bana garip geliyor, örnek vereyim mesela birkişi birisini öldürdü ve cezalandırıldı onun çocuğunuda cezalandırmak ne kadar makul. Genişletmek için tıkla... Hocam test edilmekle alakasını anlamadım.
reelaxx dedi: Test konusu bana garip geliyor, örnek vereyim mesela birkişi birisini öldürdü ve cezalandırıldı onun çocuğunuda cezalandırmak ne kadar makul. Genişletmek için tıkla... Hocam test edilmekle alakasını anlamadım.
reelaxx Zeptopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #282 cem samet dedi: Galiba cevabımı bulamadım. Bana yardım etseniz? Neden yaratıldık? Neden her şeyi bilen bir varlık tarafından imtihan ediliyoruz. Amacım sadece cevap bulabilmek. Uğraştırdığım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Dostum işte bu yüzden binlerce din var.
cem samet dedi: Galiba cevabımı bulamadım. Bana yardım etseniz? Neden yaratıldık? Neden her şeyi bilen bir varlık tarafından imtihan ediliyoruz. Amacım sadece cevap bulabilmek. Uğraştırdığım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Dostum işte bu yüzden binlerce din var.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2021 #283 cem samet dedi: Peki.. Neden? Buna ihtiyacı yok. Amacını hala anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Yalan.
cem samet dedi: Peki.. Neden? Buna ihtiyacı yok. Amacını hala anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Yalan.
reelaxx Zeptopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #284 Mustafa Karakoç dedi: Hocam test edilmekle alakasını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sırf iki kişi elma yedi diye neden imtahan ediliyorum.
Mustafa Karakoç dedi: Hocam test edilmekle alakasını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sırf iki kişi elma yedi diye neden imtahan ediliyorum.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Eylül 2021 #285 Tanrı'nın hiçbir şeye ihtiyacı yoksa neden yaratıyor ? O zaman sevgiye ihtiyacı var ya da kullara ihtiyacı olmuş oluyor??
Tanrı'nın hiçbir şeye ihtiyacı yoksa neden yaratıyor ? O zaman sevgiye ihtiyacı var ya da kullara ihtiyacı olmuş oluyor??
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 12 Eylül 2021 #286 Tanrıyı sorguluyorumdur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tanrıyı sorguluyorumdur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2021 #287 Delusion dedi: Tanrıyı sorguluyorumdur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... *Sorgulamıyorsundur.
Delusion dedi: Tanrıyı sorguluyorumdur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... *Sorgulamıyorsundur.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Eylül 2021 #288 Showdown King dedi: Ahura Mazda wants your location. Genişletmek için tıkla... Soru İslam açısından sorulmuş, kuranı referans almaktan başka neye istinaden cevaplandırılabilir bu?
Showdown King dedi: Ahura Mazda wants your location. Genişletmek için tıkla... Soru İslam açısından sorulmuş, kuranı referans almaktan başka neye istinaden cevaplandırılabilir bu?
reelaxx Zeptopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #289 Dünyada. 480139 dedi: Tanrı'nın hiçbir şeye ihtiyacı yoksa neden yaratıyor? O zaman sevgiye ihtiyacı var ya da kullara ihtiyacı olmuş oluyor? Genişletmek için tıkla... İşte böyle sorular cevaplaması çok zor sorular bizde düşünüyoruz.
Dünyada. 480139 dedi: Tanrı'nın hiçbir şeye ihtiyacı yoksa neden yaratıyor? O zaman sevgiye ihtiyacı var ya da kullara ihtiyacı olmuş oluyor? Genişletmek için tıkla... İşte böyle sorular cevaplaması çok zor sorular bizde düşünüyoruz.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #290 reelaxx dedi: Sırf iki kişi elma yedi diye neden imtahan ediliyorum. Genişletmek için tıkla... İmtihanı kastetmiyorum hocam simülasyon gibi bir şey dedim ben zaten üstün bir varlık tarafından yaratıldığımıza inanmıyorum.
reelaxx dedi: Sırf iki kişi elma yedi diye neden imtahan ediliyorum. Genişletmek için tıkla... İmtihanı kastetmiyorum hocam simülasyon gibi bir şey dedim ben zaten üstün bir varlık tarafından yaratıldığımıza inanmıyorum.