xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #1 Merhaba, artık sinirlenmeye başladım, Her mesajıma kızgın atacak kadar düşen arkadaşı gösteriyorum mesela. Arkadaşım kıskanıyorsun anladık. Ama bana toxic diyorsun. Beni destekleyen arkadaşa teşekkür ederim, Sosyalde 1-2 gün yokum bilginize. @333657 alınmıyorum merak etme, ama sen alınıyor olabilirsin.
Merhaba, artık sinirlenmeye başladım, Her mesajıma kızgın atacak kadar düşen arkadaşı gösteriyorum mesela. Arkadaşım kıskanıyorsun anladık. Ama bana toxic diyorsun. Beni destekleyen arkadaşa teşekkür ederim, Sosyalde 1-2 gün yokum bilginize. @333657 alınmıyorum merak etme, ama sen alınıyor olabilirsin.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 30 Mayıs 2021 #2 Gerekeni yapıldı, onlarca kişi rapor attı. Artık bu konu üzerinde daha fazla durmayın. Hiç mi ifade spamı yapan görmediniz? Üyeyi raporlayın, gerekeni yapalım. Konu açmanıza gerek yok.
Gerekeni yapıldı, onlarca kişi rapor attı. Artık bu konu üzerinde daha fazla durmayın. Hiç mi ifade spamı yapan görmediniz? Üyeyi raporlayın, gerekeni yapalım. Konu açmanıza gerek yok.