3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Haziran 2021 #61 Neden babam pasta yapmayı biliyor?
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Haziran 2021 #63 Davut SilerHan dedi: Cevap Osmanlı Yıkıldı dostum. Osmanlı yıkıldıktan sonra ülke hacamat oldu. Gücümüzü kaybettik ve daha birçok şey oldu. Genişletmek için tıkla... Hominem fikir üretme dostum. Saçmalama.
Davut SilerHan dedi: Cevap Osmanlı Yıkıldı dostum. Osmanlı yıkıldıktan sonra ülke hacamat oldu. Gücümüzü kaybettik ve daha birçok şey oldu. Genişletmek için tıkla... Hominem fikir üretme dostum. Saçmalama.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 17 Haziran 2021 #64 Neden yolları yaptım hadi cevaplayın?
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #65 Neden bir ürünü almadan önceki zevk o ürün elimize geçtikten sonra devam etmiyor aksine azalıyor ?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #66 Neden forumda korsana teşvik diye saçma bir ceza var?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 17 Haziran 2021 #67 256386 dedi: Neden bir ürünü almadan önceki zevk o ürün elimize geçtikten sonra devam etmiyor aksine azalıyor ? Genişletmek için tıkla... Yemek gibi düşünün. Hergün yerseniz bir vakit sonra tadı kötü gelmeye başlayacaktır ya da önceki tadı vermeyecektir. mburaktekin dedi: Neden forumda korsana teşvik diye saçma bir ceza var? Genişletmek için tıkla... Çünkü ''KORSAN''.
256386 dedi: Neden bir ürünü almadan önceki zevk o ürün elimize geçtikten sonra devam etmiyor aksine azalıyor ? Genişletmek için tıkla... Yemek gibi düşünün. Hergün yerseniz bir vakit sonra tadı kötü gelmeye başlayacaktır ya da önceki tadı vermeyecektir. mburaktekin dedi: Neden forumda korsana teşvik diye saçma bir ceza var? Genişletmek için tıkla... Çünkü ''KORSAN''.
Sueqraa Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 433 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harry Potter'a tapıyorum. 17 Haziran 2021 #68 mburaktekin dedi: Neden forumda korsana teşvik diye saçma bir ceza var? Genişletmek için tıkla... Çünkü korsana teşvik saçma ve yanlış bir şey. Peki neden bir insan karşısındakini korsana teşvik eder?
mburaktekin dedi: Neden forumda korsana teşvik diye saçma bir ceza var? Genişletmek için tıkla... Çünkü korsana teşvik saçma ve yanlış bir şey. Peki neden bir insan karşısındakini korsana teşvik eder?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #69 Sueqraa dedi: Çünkü korsana teşvik saçma ve yanlış bir şey. Genişletmek için tıkla... Hangi durumda? Sueqraa dedi: Peki neden bir insan karşısındakini korsana teşvik eder? Genişletmek için tıkla... Konuyu bulabilirsem atarım.
Sueqraa dedi: Çünkü korsana teşvik saçma ve yanlış bir şey. Genişletmek için tıkla... Hangi durumda? Sueqraa dedi: Peki neden bir insan karşısındakini korsana teşvik eder? Genişletmek için tıkla... Konuyu bulabilirsem atarım.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 17 Haziran 2021 #70 IDenizI dedi: Yemek gibi düşünün. Hergün yerseniz bir vakit sonra tadı kötü gelmeye başlayacaktır ya da önceki tadı vermeyecektir. Çünkü ''KORSAN''. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede her şey çok yasal ya kardeşim şimdi ağzımı açtırma dellendirme beni !
IDenizI dedi: Yemek gibi düşünün. Hergün yerseniz bir vakit sonra tadı kötü gelmeye başlayacaktır ya da önceki tadı vermeyecektir. Çünkü ''KORSAN''. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede her şey çok yasal ya kardeşim şimdi ağzımı açtırma dellendirme beni !