emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Çoğunlukla sorgularım, neden buradayız, niye böyleyiz ve insanoğlu neden böyle? Sizin "Neden"leriniz ne?
Çoğunlukla sorgularım, neden buradayız, niye böyleyiz ve insanoğlu neden böyle? Sizin "Neden"leriniz ne?
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #2 O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş?
O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Ağustos 2021 #3 Ölünce anlarız umarım. Yani ölünce tümden yok olmayız, ölümden sonraki yaşam vardır da güzelce nedenini anlatırlar umarım. Yoksa boşa yaşıyoruz :d
Ölünce anlarız umarım. Yani ölünce tümden yok olmayız, ölümden sonraki yaşam vardır da güzelce nedenini anlatırlar umarım. Yoksa boşa yaşıyoruz :d
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #4 Bu soruları sorup sürekli kendimden şu cevabı alırım: "Coğrafya kaderdir.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 27 Ağustos 2021 #5 Neden milyarlarca sperm değil de ben. Niye böyleyiz sorunun cevabı çünkü biz buyuz.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #6 Benim "Neden?"lerim biraz farklı ama madem sordun yazayım. Neden benim şehrimde İstanbuldaki gibi bir altyapı yok? Neden ben TurkNet GigaFiber kullanamıyorum? Neden ben? Neden?
Benim "Neden?"lerim biraz farklı ama madem sordun yazayım. Neden benim şehrimde İstanbuldaki gibi bir altyapı yok? Neden ben TurkNet GigaFiber kullanamıyorum? Neden ben? Neden?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Ağustos 2021 #7 LaMorte dedi: O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş? Genişletmek için tıkla... İlk soru çok saçma onu eledim. 2. Sorunun cevabını bilmeyen yoktur zaten. Aynı şartlar da doğsa idik ne olurdu sence düşünür müsün? 3. Sorunun cevabını internet üzerinden bulabilirsin.
LaMorte dedi: O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş? Genişletmek için tıkla... İlk soru çok saçma onu eledim. 2. Sorunun cevabını bilmeyen yoktur zaten. Aynı şartlar da doğsa idik ne olurdu sence düşünür müsün? 3. Sorunun cevabını internet üzerinden bulabilirsin.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #8 LaMorte dedi: O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş? Genişletmek için tıkla... Herkes aynı şartlarda olsa sen bundan hoşnut olur muydun, kötü bir insanla aynı kefede olmak ister misin ?
LaMorte dedi: O kadar ülke arasından neden Türkiye çıktı? Allah varsa neden herkes aynı şartlarda doğmuyor? Kader varsa Allah neden evreni yaratma ihtiyacı duymuş? Genişletmek için tıkla... Herkes aynı şartlarda olsa sen bundan hoşnut olur muydun, kötü bir insanla aynı kefede olmak ister misin ?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 27 Ağustos 2021 #9 emirtpp dedi: Çoğunlukla sorgularım, neden buradayız, niye böyleyiz ve insanoğlu neden böyle? Sizin "Neden"leriniz ne? Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunun cevabını bilsem sana söylemezdim
emirtpp dedi: Çoğunlukla sorgularım, neden buradayız, niye böyleyiz ve insanoğlu neden böyle? Sizin "Neden"leriniz ne? Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunun cevabını bilsem sana söylemezdim
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 27 Ağustos 2021 #10 Neden sınıftaki kız beni kesiyor? Neden kardeşim beni uyuz ediyor? Neden ben baba parasını yiyemiyorum?
Neden sınıftaki kız beni kesiyor? Neden kardeşim beni uyuz ediyor? Neden ben baba parasını yiyemiyorum?