Nedir bu update.exe?

Deneyeceğim peki siz bu şeyin ne olduğunu biliyor musunuz?

Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama dediğim gibi update.exenin herhangi bir yayıncısı yok.

Büyük ihitmalle silinmiş bir yazılıma ait, otomatik güncelleme dosyası, silindiği için dosya konumunu açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıda anlattıklarımı yaparsanız, zaten bu girdiden kurtulacaksınız.
Uygulamanın dosya konumuna bakarak, neye ait olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer anlamadıysanız ekran görüntüsü paylaşın yardımcı oluruz. Sürekli basit şeyler için mesaj yazmak yerine, önce önerilen çözümü uygulayın. Aklınızda olanları tek bir yorumda sormaya çalışın.

@isimsiz şahıs Paylaştığınız site bir şey açıklanmıyor. O tarz siteler yaşanan sorunları etiket olarak kullanıp, işe yaramayan zararlı bir yazılımı indirmeye çalışıyorlar. Bu tarz zararlı siteleri Ublacklist uzantısı ile engelleyebilirsiniz.

Sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında.

Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama dediğim gibi update.exenin herhangi bir yayıncısı yok.
Yok, yanlış bir şey söylemediniz. Yayıncının boş olması herhangi bir anlam ifade etmiyor. Dediğim gibi eski indirdiğiniz programlardan birisinin kalıntısı olabilir. Onu da CCleaner gibi programlarla temizleyebilirsiniz. Virüs diye endişelenmenize gerek yok.

@Bor1O Paylaştığım bağlantıya göz atın. Çözüm sağlamıyorsa, programdan görsel paylaşın diye belirttim. Halen çözümleri denemek yerine, boş mesaj yazıyorsunuz.

@nih CCleaner gerek yok. Autoruns yazılımı ile rahatça silebilir. Ayrıca CCleaner silemediği başlangıç girdileri var.

İfadeler: nih

Teşekkürler sanırım bu sorun CCleaner ile çözüldü.
Bana yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum sorunum çözüldü.

İfadeler: nih
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…