Nedir bu update.exe?

Bende de gözüküyor ama linkte her şeyini yazmışlar bir bak.

Discord'un kendi şeysi. GitHub'da yazılımcıların dosya kodlarını falan birlikte yaptığı, paylaştığı bir yer.

Discord yüklü ise onun Update'si yoksa Windows'un eğer yayımcısı yoksa bilmiyorum tehlikeli midir?

Kanka Update yazan şey Discord onu açarsan PC açıldığında DC'yi açıyor.

Arkadaşlar bu dosya normal Discord'un değil discordptb nindir. Eğer önceden Discord ptb (Discord erken erişim) uygulamasını indirdiyseniz Autoruns adlı uygulama ile discordptb yazan sarı dosyayı silin bu Update gidecektir.

Bilgisiyarınız başlangıç uygulamaları kısmına gidin ayarlardan. Orda ki gereksiz bilmediğiniz her şeyi kapatın. Büyük ihtimalle virüs olup olmaması önemsi bu bilgisiyara farklı bir yerden gelmiş. Eğer dediklerimizi yaparsanız belki gider.

Dostum kapatması gideceği anlamına gelmez silmesi gerekiyor. Dosya konumunu açamıyor çünkü silinmiş Autoruns'dan girip silmesi gerek.

Uygulama aslında silinmiş ancak hala girdileri bilgisayarda var o yüzden Autoruns adlı programı indirip silmesi gerek bende de aynısı vardı discordptbden sonra gelmişti girip sildim girdilerini temizlendi.

Ben Dosya Konumunu Açtığımda Discord'un Bir Bileşeni Olarak Gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…