Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 Yer Amasya 28 Aralık 2019 #11 Toyota Supra varsa ben indirip gelebilirim.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 28 Aralık 2019 #12 smitg12 dedi: Geçmiş olsun hocam. İsterseniz ben gelebilirim. Carbon'u indirmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Çok zevkli bir oyun aslında ama NFS 2015 varken kim neden bunu oynamak istesin ki adamlar da haklı. Finestriker dedi: Toyota Supra varsa ben indirip gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Var hocam
smitg12 dedi: Geçmiş olsun hocam. İsterseniz ben gelebilirim. Carbon'u indirmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Çok zevkli bir oyun aslında ama NFS 2015 varken kim neden bunu oynamak istesin ki adamlar da haklı. Finestriker dedi: Toyota Supra varsa ben indirip gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Var hocam
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #13 Bende şu an yüklü daha önce hiç online oynamadım ama. Bu klasikler çoğu yeni çıkan NFS serisinden daha kaliteli.
Bende şu an yüklü daha önce hiç online oynamadım ama. Bu klasikler çoğu yeni çıkan NFS serisinden daha kaliteli.