Need for Speed Direct X hatası

Aspectx1

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girdikten 2 3 dakika sonra direk Direct X hatası alıyorum 2 ay öncesinde oyunu 60 saat oynadım şimdi tekrar indirdim Xbox Game Pass üzerinden tekrar orijinal olarak oynadım anlamıyorum 3 kez DDU ile sürücü sildim bir seferde format attım ama hala aynı şey eski sürücü denedim ama aynı hatayı alıyorum sizce sorun ne?

directX indir tüm dll kütüphanelerini tekrar indirsin sorun devam ederse yükle sil yapsın oyunu. diğer opsiyon ise, sana bir dosya eksik diyorsa internetten o dosyayı bulup yerine koy (dll dosyası vs)

Hatanin tamamini paylasir misiniz? Ayrica hangi NFS oyununda bu sorunu yasiyorsunuz?

NFS Heat.

DirectX indir tüm DLL kütüphanelerini tekrar indirsin sorun devam ederse yükle sil yapsın oyunu. Diğer opsiyon ise, sana bir dosya eksik diyorsa internetten o dosyayı bulup yerine koy (DLL dosyası vs)

Bunu da denedim.

Hatanin tamamini paylasir misiniz? Ayrica hangi NFS oyununda bu sorunu yasiyorsunuz?

Hata bu şekilde internetten aynısinı buldum şu an bilgisayar erişimim olmadiğı için görsel temsilidir.

Dosya Ekleri

• images (4).jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 116
Ekran kartinizda O.C yani hiz asirtma mevcut mu? Kart cok isiniyor mu?

Ayrica DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatasi sorunlu bellekten de kaynaklanabiliyormus. Birden fazla bellek bulunuyorsa tek bellek ile deneyin bir de. Eger XMP aciksa veya RAM'de O.C mevcutsa varsayilan ayarlara alip deneyin.

Bunun yani sira Memtest86 ile belleklerinizi test edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…