Need For Speed GTX 950 Performans Sorunu

• Konuyu başlatan Natsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.079

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunu 2 gün önce aldım. Sanırım pişman olacağım. Oyun güzel fakat zevkini alamıyorum. Oyunu mümkün olan en düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte 40 fps civarı oynuyorum. Bence daha iyi performans vermesi gerek GTX 950'nin. Bu arada kartı overclocklu kullanıyorum 1496 MHz hızında çalışıyor kart. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyun serinin son çıkan oyunu.

Son düzenleme:
GTX 750 ti 720p Low Settings 30 fps diye yazıyor sistem gereksinimlerinde. Bence bu fps normal ama oyunda optimize sorunu olduğu belli. Zamanla iyileşir.

GTX 750 ti 720p Low Settings 30 fps diye yazıyor sistem gereksinimlerinde. Bence bu fps normal ama oyunda optimize sorunu olduğu belli. Zamanla iyileşir.

Merak ettiğim bir şey daha var. Oyunda şu an sadece gece var. Gündüz de eklenecek mi yoksa böyle mi kalacak?

Hiçbir detay vermediğiniz için yardımcı olamayız. Diğer bileşenlerinizi bile belirtmemişsiniz. Oyun ismini ve ayarları bilmeden nasıl yardımcı olabiliriz size ?
Dikkat etmediniz sanırım, imzamda sistemim var. Ayarları da belirttim. Son çıkan oyunundan bahsediyorum. İsmi sadece Need For Speed olduğu için yazmadım. Düzeltiyorum.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Intel Core i3-4130 veya benzeri
RAM : 6GB
Depolama: 30 GB ve üstü
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB veya benzeri

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Core i5-4690
RAM: 8 GB ve üstü
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB veya DX11 destekli daha yükseği

Sistem gereksinimleri böyle olunca normal bence.

Need For Speed System Requirements | Can I Run Need For Speed PC requirements

RAM'inizin 8GB olduğunu varsaydım, eğer öyleyse sisteminizin Medium-High arası ayarlarda o FPS'i vermesi gerekiyor. RAM'iniz mi 8GB'dan aşağıda? Eğer öyle değilse olmaması gereken bir sıkıntı var. Sistem elemanlarından biri olması gerektiği gibi çalışmıyor veya oyun daha çok yeni olduğu için optimizasyon sorunlu olabilir.

Son düzenleme:
Need For Speed System Requirements | Can I Run Need For Speed PC requirements

RAM'inizin 8GB olduğunu varsaydım, eğer öyleyse sisteminin Medium-High arası ayarlarda o FPS'i vermesi gerekiyor. RAM'iniz mi 8GB'dan aşağıda? Eğer öyle değilse olmaması gereken bir sıkıntı var. Sistem elemanlarından biri olması gerektiği gibi çalışmıyor veya oyun daha çok yeni olduğu için optimizasyon sorunlu olabilir.

İmzama eklemeyi unutmuşum, evet 8 GB RAM'im var. 1600 MHz CL9.

Anlamadığım bir diğer nokta daha var. Daha dün 900p çözünürlükte texture ayarı high diğerleri med ayarlarda 60 70 fps ile oynuyordum. Oyun bazen kendi kendine 25 26 fps'e düşüyor. Optimizasyon güncellemesi gelene kadar oynamayacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı