Rev1enge Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Need for Speed Heat oyunu bitirmeme ragmen hesabım gelmedi, direkt bastan baslattı. Anlamadım yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022
Need for Speed Heat oyunu bitirmeme ragmen hesabım gelmedi, direkt bastan baslattı. Anlamadım yardımcı olabilecek var mı?
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Rev1enge dedi: Need for Speed Heat oyunu bitirmeme ragmen hesabım gelmedi, direkt bastan baslattı. Anlamadım yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... En mantıklı ihtimal kayıt dosyanın silinmiş olması gibi duruyor.
Rev1enge dedi: Need for Speed Heat oyunu bitirmeme ragmen hesabım gelmedi, direkt bastan baslattı. Anlamadım yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... En mantıklı ihtimal kayıt dosyanın silinmiş olması gibi duruyor.
Rev1enge Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Peki ne yapacagım yardımcı olabilir misin?
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Rev1enge dedi: Peki ne yapacagım yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kayıt dosyan silindiyse kimsenin getirmesi mümkün değil. Cloud kaydını kullanmalısın. Hesap durduğu sürece kayıt o hesapta kalır.
Rev1enge dedi: Peki ne yapacagım yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kayıt dosyan silindiyse kimsenin getirmesi mümkün değil. Cloud kaydını kullanmalısın. Hesap durduğu sürece kayıt o hesapta kalır.