İnternetteki paylaşılmış Save dosyalarının hepsi oyunun güncel sürümü ile uyumlu değil ve dolayısıyla çalışmıyor, acaba halihazırda oyunu %100 (veya yakın düzeyde) bitirmiş birisi var mı? Varsa güncel sürüme ait kendi Save dosyanızı paylaşırsanız çok makbule geçer.
Ek olarak, oyunun güncel sürümüyle çalışan başka bir kaynaktan Save dosyası mevcutsa o da olabilir. Teşekkürler.
Konu dışı olacak ama oyunu benim gibi sıfırdan başlayarak deneyimleyebilirsiniz. İlk başta verilen arabalar çok kötü olduğu için sarmıyor. Hatta adam akıllı drift bile yapılmıyor. Fakat biraz dayanıp mithubishi gibi araba alıp nitro takınca sarmaya başlıyor. W de giderken sağa veya sola dönerken W tuşunu bırakıp geri bas güzel drift oluyor.
Konu dışı olacak ama oyunu benim gibi sıfırdan başlayarak deneyimleyebilirsiniz. İlk başta verilen arabalar çok kötü olduğu için sarmıyor. Hatta adam akıllı drift bile yapılmıyor. Fakat biraz dayanıp mithubishi gibi araba alıp nitro takınca sarmaya başlıyor. W de giderken sağa veya sola dönerken W tuşunu bırakıp geri bas güzel drift oluyor.
Kaspersky Total Security yüklü diye bu ayara erişemiyorum ama Kaspersky'ı deaktif duruma getirsem de hala aynı hatayı alıyorum. Origin'i Offline moda alıp da denedim, yine bir şey değişmedi.