NFS serileri için zamanında kurşun atıp kurşun yiyecek bir adamdım fakat underground 2 den sonra mostwanted dahil olmak üzere sürüş dinamikleri arcade oyuna döndü ve o günden beri NFS serilerinin hiçbir oyununu sevemedim. Zamanında forzadinamikleri gibi dinamikleri vardı ve yarış oyunu diyince akla sadece NFS gelirdi. Her ne kadar çoğu kişi mostwanted'i 1 numaraya koysa da bana göre underground 2 den sonra çöp oldu. Aynı dinamikleri kullanıp geliştirse şuan forzadan çok daha iyi bir yerde olurdu çünkü NFS serilerinin hikaye anlatımlarını da baya beğeniyorum. Forza gibi boş boş araba kullanmaktansa en azından bir hikaye üzerinden gitmek en iyisi.

Araç 400 km yazıyor, sizde 250 mil yazıyor. Km nasıl yapıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende araba alma ve modifiye etme yeri yok 6 saatim var oyunda şuan gözükmüyor yardım lazım

Selamın kral 50 levelde takılıp kaldım ne görevi yapacagımı bilmiyorum 51 level olmuyor.

Hocam benimde bir sorum var mclaren f1 etkinliği var birtane 40 seviyeyim fakat vermiyor onu hediye olarak konteyner kısmında araç diğer sorumda hikayede % kaç olduğuma nerden bakıcam ayarlarda falan bulamadım playStation bu arada

Hocam benimde bir sorum var mclaren f1 etkinliği var birtane 40 seviyeyim fakat vermiyor onu hediye olarak konteyner kısmında araç diğer sorumda hikayede % kaç olduğuma nerden bakıcam ayarlarda falan bulamadım playStation bu arada

4 yıl önce yazılmış bir rehber ama bir şey sormak istiyorum ben PS4'ten oynuyorum yani Online halini oynayamiyorum her ay para vermek istemediğimden oyunun hangi hali daha çok sariyor? Online mi offline mi?

4 yıl önce yazılmış bir rehber ama bir şey sormak istiyorum ben PS4'ten oynuyorum yani Online halini oynayamiyorum her ay para vermek istemediğimden oyunun hangi hali daha çok sariyor? Online mi offline mi?

Ben NFS serisinde hep çevrimdışı takılmayı tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…