Çözüldü Need for Speed Most Wanted 2 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lleavemealonee

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Lenovo Ideapad 3 kullanıyorum. Most Wanted2 indirdim çalışmadı. Blogdaki bütün çözümlü yazıları okudum, DirectX ve Visual dosyalarını indirdim fakat tık yok. LogFile dosyası ekte. Destek olursanız seviinirim.

logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun virüssüz ve hatasız olduğundan emin ol. Ekran kartının son sürüm driverını indir.

Oyunun virüssüz ve hatasız olduğundan emin ol. Ekran kartının son sürüm sürücüsünü indir.
Oyunun açılmamasının ne virüsle ne ekran kartı sürücüsüyle ilgisi var. Oyunun hatalı inmesi/kurulması durumunda da gerekli yönlendirmeler yapılır.

Oyunun korsan olması kaynaklı sonradan bir sorun çıkabilir fakat şu anki durumda korsan kaynaklı bir sorun görünmüyor.

Silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCompiler_43.dll
Yükleyin: DirectX İndirme Aracı

Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Belirttiğin 2 dll yi ilk açarken eksik diyordu. Manuel indirip eklediğimde de 0xc000007b hatası verdi. Şimdi dediğin gibi silip directx yaptım sorun düzeldi. Sağ ol mate

Belirttiğin iki .dll'yi ilk açarken eksik diyordu. Manuel indirip eklediğimde de 0xc000007b hatası verdi. Şimdi dediğin gibi silip DirectX yaptım, sorun düzeldi. Sağ ol mate.
Rica ederim, iyi oyunlar. Gelecekte benzer bir hatayla karşılaştığınızda el ile .dll atmak yerine konu açın zira el ile dosya atmak sadece var olan sorunu büyütür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…