Need for Speed Most Wanted 2005 ISO dosyası

İnternette sürekli setup repack sürümleri var ISO dosyası olan bir link gönderebilir misiniz?
Hocam Most Wanted (2005) lisansı geçmiş yazılım yani abandonware. Lisansı geçmiş oyunları abandonware sitelerinden bulabilirsin. Ben kendim bu siteden Need For Speed: Most Wanted (2005) indirmesem de Need For Speed: Prostreet yükledim ve yüklediğim dosyanın orijinal DVD dosyası olmasının yanı sıra güvenli olması da hoşuma gitti.
Most Wanted (2005)

Hocam Most Wanted (2005) lisansı geçmiş yazılım yani abandonware. Lisansı geçmiş oyunları abandonware sitelerinden bulabilirsin. Ben kendim bu siteden Need for Speed: Most Wanted (2005) indirmesem de Need for Speed: Prostreet yükledim ve yüklediğim dosyanın orijinal DVD dosyası olmasının yanı sıra güvenli olması da hoşuma gitti.
Most Wanted (2005)

Hocam 161 MB diyor sizce normal mi?

Hocam 161 MB diyor sizce normal mi?
Hocam "download"a tıklayınca birçok dil ve birçok repack versiyonu olacak. Oradan istediğin dilde veya repack'te indirebilirsin -ki dikkat ettiysen çoğu dosya 2 gb boyutlarında- Ben Need For Speed: Prostreet'i MagiPack'ten indirdim. Bana MagiPack güvenli geldi. Antivirüs programım açıktı ama özellikte dosyayı antivirüs ile taratmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı