Sistemim yüksek sistem fakat NFS Most Wanted 2005 kasıyor ekranı 60 Hz'e aldığım zaman oyun akıcı oluyor fakat yoğun trafikte ya da çarptığım zaman oyun kasıyor akıcı değil oyun bu sorun nasıl çözülür?
Sistemim yüksek sistem fakat NFS Most Wanted 2005 kasıyor ekranı 60 Hz'e aldığım zaman oyun akıcı oluyor fakat yoğun trafikte ya da çarptığım zaman oyun kasıyor akıcı değil oyun bu sorun nasıl çözülür?
Onun tek çözümü var ben bu konuyu çok araştırdım bir sonuç bulamadım sizin gibi 60 Hz'e çekmiştim monitörü düzelmişti fakat vasat bir akıcılık sorunu vardı NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS'i bu oyun için 60'a sabitleyin düzelecektir çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Onun tek çözümü var ben bu konuyu çok araştırdım bir sonuç bulamadım sizin gibi 60 Hz'e çekmiştim monitörü düzelmişti fakat vasat bir akıcılık sorunu vardı NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS'i bu oyun için 60'a sabitleyin düzelecektir çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Masaüstüne sağ tıkla, Radeon ayarlarına gir. Üstte oyun sekmesine gir, global ayarlara tıkla. Sol altta kare hızı hedef kontrolü diye bir seçenek var, onu aktifleştir ve 60 yap veya Buradan(alttaki fotoda) Radeon chill i açık hale getir maksimum ve minimum FPS diye bir seçenek gelecek onları 60 yap.
Masaüstüne sağ tıkla, Radeon ayarlarına gir. Üstte oyun sekmesine gir, global ayarlara tıkla. Sol altta kare hızı hedef kontrolü diye bir seçenek var, onu aktifleştir ve 60 yap.
Yaptım Hocam eskiye göre biraz daha iyi oldu ama hala çok hafifte olsa takılma hissi var oyunda.
Sorunu çözdüm sorunu yaşayan varsa monitörünüzü 144 Hz'e çekin ve ekran kartı ayarlarınızdan 60 FPS sınırını kaldırın yani FPS sınırı olmasın ve Most Wanted'a Widescreen'ı yükleyin bunları yaptıktan sonra oyunda sabit 144 FPS alırsınız sorun çözülmüştür konu kilitlenebilir.