Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Günaydın arkadaşlar, ben NFS: MW oyununu bitirdim ve bu oyunun Save dosyasını alıp silmek istiyorum. Yani oyunu bir gün tekrar yüklersem oyun içinden Save dosyası aktarabiliyoruz. Bunun için Save dosyası almak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
Günaydın arkadaşlar, ben NFS: MW oyununu bitirdim ve bu oyunun Save dosyasını alıp silmek istiyorum. Yani oyunu bir gün tekrar yüklersem oyun içinden Save dosyası aktarabiliyoruz. Bunun için Save dosyası almak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Aralık 2021 #2 \Bilgisayar\Belgeler dizini altında NFS Most Wanted adında bir klasör olması lazım. Kayıtlı save dosyaları burada saklanıyor. Artı 0 Eksi
\Bilgisayar\Belgeler dizini altında NFS Most Wanted adında bir klasör olması lazım. Kayıtlı save dosyaları burada saklanıyor.