T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #21 FlosyPasha dedi: En düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte, 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Most Wanted zaten çok sistem istemiyor istersen indir dene ama akıcı oynarsın.
FlosyPasha dedi: En düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte, 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Most Wanted zaten çok sistem istemiyor istersen indir dene ama akıcı oynarsın.
Halo Dayı Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 607 20 Nisan 2023 #22 Oyunu bulacağınız tek yer ikinci el siteleri olmalı şuan DVDsini satan varsa o da eğer.
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 21 Nisan 2023 #23 FlosyPasha dedi: En düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte, 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam alırsınız almasına da oyun eski olduğu için kendini 30FPS'de sabitleyecektir.
FlosyPasha dedi: En düşük ayarlarda en düşük çözünürlükte, 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam alırsınız almasına da oyun eski olduğu için kendini 30FPS'de sabitleyecektir.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #24 TalhaBlr dedi: Arkadaşlar bende korsana karşıyım fakat NFS Most Wanted 2005'in orijinali yok CD çok zor bulunuyor. Ben bu oyunu güvenli bir şekilde nereden alırım? Genişletmek için tıkla... Archive.org sitesine bak. Orada CD sürümü var.
TalhaBlr dedi: Arkadaşlar bende korsana karşıyım fakat NFS Most Wanted 2005'in orijinali yok CD çok zor bulunuyor. Ben bu oyunu güvenli bir şekilde nereden alırım? Genişletmek için tıkla... Archive.org sitesine bak. Orada CD sürümü var.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #25 TalhaBlr dedi: Most Wanted zaten çok sistem istemiyor istersen indir dene ama akıcı oynarsın. Genişletmek için tıkla... 64MB ekran kartıyla bile akıcı hocam, denedim.
TalhaBlr dedi: Most Wanted zaten çok sistem istemiyor istersen indir dene ama akıcı oynarsın. Genişletmek için tıkla... 64MB ekran kartıyla bile akıcı hocam, denedim.
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 21 Nisan 2023 #26 K.Makise dedi: 64MB ekran kartıyla bile akıcı hocam, denedim. Genişletmek için tıkla... Bende 128MB VRAM olmasına rağmen orta ayarlarda halen daha kasıyor, ilginç. (muhtemelen onboard olduğu içindir.)
K.Makise dedi: 64MB ekran kartıyla bile akıcı hocam, denedim. Genişletmek için tıkla... Bende 128MB VRAM olmasına rağmen orta ayarlarda halen daha kasıyor, ilginç. (muhtemelen onboard olduğu içindir.)
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #27 ahennal dedi: Bende 128MB VRAM olmasına rağmen orta ayarlarda halen daha kasıyor, ilginç. (muhtemelen onboard olduğu içindir.) Genişletmek için tıkla... Hocam, Intel HD Graphics 64MB ile oynadım. En düşük ayarlar, işlemci (Intel Pentium P6200) Herhangi bir ekran kartı yok dahili ekran kartı.
ahennal dedi: Bende 128MB VRAM olmasına rağmen orta ayarlarda halen daha kasıyor, ilginç. (muhtemelen onboard olduğu içindir.) Genişletmek için tıkla... Hocam, Intel HD Graphics 64MB ile oynadım. En düşük ayarlar, işlemci (Intel Pentium P6200) Herhangi bir ekran kartı yok dahili ekran kartı.