Çözüldü Need for Speed Most Wanted 2005 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Şu sıralar yarış oyunlarına merak saldım ve çocukluğumuzun oyunu olan Need for Speed Most Wanted 2005 indirmek istiyorum. Parasıyla almak istedim her yere baktım ama parasıyla satan yok. Bilgisayarıma virüs bulaşsın istemiyorum, ben bu oyunu nereden indirebilirim?

Çözüm
Hocam çok sürümü var, hepsi farklı farklı. PC olan sürümü biliyor musunuz?
Linkteki oyun pc için zaten, black edition sürümünü indirebilirsiniz. 2.1GB dvd versiyon.

Widescreen fix'i indirmenizide öneririm. Birde Turkish translation patch ve HD reflections mod.

Bunlarla oyundaki sarı filtreyi kapatınca çok iyi oluyor. Bende senin gibi bir süre önce mostwanted'dan başlayarak nfs oyunlarını sıraya dizmiştim.

Kurulumda serial sorarsa aynı sayfada yorumlarda serial keyleri vermişler.
Linkteki oyun PC için zaten, Black Edition sürümünü indirebilirsiniz. 2.1GB DVD versiyon.

Widescreen Fix'i indirmenizide öneririm. Bir de turkish translation patch ve HD reflections mod.

Bunlarla oyundaki sarı filtreyi kapatınca çok iyi oluyor. Bende senin gibi bir süre önce Most Wanted'dan başlayarak NFS oyunlarını sıraya dizmiştim.

Kurulumda Serial sorarsa aynı sayfada yorumlarda Serial keyleri vermişler.

Hocam peki modları nasıl kuruyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Şu sıralar yarış oyunlarına merak saldım ve çocukluğumuzun oyunu olan Need for Speed Most Wanted 2005 indirmek istiyorum. Parasıyla almak istedim her yere baktım ama parasıyla satan yok. Bilgisayarıma virüs bulaşsın istemiyorum, ben bu oyunu nereden indirebilirim?

Oyun indir VIP.

Artı -1 Eksi
Oyunun bulunduğu dizene atıyorsun genelde, zaten modları indirince içinde açıklamaları oluyor.

Hocam oyunu açmaya çalıştıdğımda please the correct DVD ROM select ok and reastart application hatası veriyor. Sizde de olmuş muydu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı