kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 17 Ekim 2020 #11 fidelcastro dedi: Link verebiliyor muyuz hocam? Genişletmek için tıkla... Yasak.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 17 Ekim 2020 #12 fidelcastro dedi: Korsan en kolay yol. Ama destek verilmiyor forumda. Genişletmek için tıkla... Piyasada olmayan oyunlarda bir problem olmaz Spider-Man oyunlarını öyle indirmiştim.
fidelcastro dedi: Korsan en kolay yol. Ama destek verilmiyor forumda. Genişletmek için tıkla... Piyasada olmayan oyunlarda bir problem olmaz Spider-Man oyunlarını öyle indirmiştim.
fidelcastro Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 17 Ekim 2020 #13 Can Vatansever dedi: Need for Speed Most Wanted 2005 alabileceğim bir platform mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Profilimdeki linkten bana ulaşabilirsin.
Can Vatansever dedi: Need for Speed Most Wanted 2005 alabileceğim bir platform mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Profilimdeki linkten bana ulaşabilirsin.
Tulpar Blood Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 189 Makaleler 1 17 Ekim 2020 #14 Aga be 2020'de nereden aklınıza geldi bu oyun. Anılarım canlandı.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 19 Ekim 2020 #15 Gitti gidiyor sitesinde böyle bir satış var, acaba doğru mu?
Tulpar Blood Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 189 Makaleler 1 19 Ekim 2020 #16 Can Vatansever dedi: Eki Görüntüle 707651 Gitti gidiyor sitesinde böyle bir satış var, acaba doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğru olsa bile bu kadar eski bi oyuna bu kadar para verilmez bence.
Can Vatansever dedi: Eki Görüntüle 707651 Gitti gidiyor sitesinde böyle bir satış var, acaba doğru mu? Genişletmek için tıkla... Doğru olsa bile bu kadar eski bi oyuna bu kadar para verilmez bence.
Rasurarch Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #17 Can Vatansever dedi: Eki Görüntüle 707651 Gitti gidiyor sitesinde böyle bir satış var, acaba doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiği 2012 yılında çıkan yeni olanı, Eskisi sadece CD versiyonu mevcut Digital olarak bulamazsın.
Can Vatansever dedi: Eki Görüntüle 707651 Gitti gidiyor sitesinde böyle bir satış var, acaba doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiği 2012 yılında çıkan yeni olanı, Eskisi sadece CD versiyonu mevcut Digital olarak bulamazsın.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 22 Ekim 2020 #18 Rasurarch dedi: Bu bahsettiği 2012 yılında çıkan yeni olanı, Eskisi sadece CD versiyonu mevcut Digital olarak bulamazsın. Genişletmek için tıkla... CD versiyonunun linki acaba var mı?
Rasurarch dedi: Bu bahsettiği 2012 yılında çıkan yeni olanı, Eskisi sadece CD versiyonu mevcut Digital olarak bulamazsın. Genişletmek için tıkla... CD versiyonunun linki acaba var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #19 Can Vatansever dedi: CD versiyonunun linki acaba var mı? Genişletmek için tıkla... Korsana gireceğinden paylaşamayız. EA oyunu remaster yapar herhalde. Yahu bu kadar talep var, sat işte şu oyunları ne aptal bir firmadır bu.
Can Vatansever dedi: CD versiyonunun linki acaba var mı? Genişletmek için tıkla... Korsana gireceğinden paylaşamayız. EA oyunu remaster yapar herhalde. Yahu bu kadar talep var, sat işte şu oyunları ne aptal bir firmadır bu.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.039 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 22 Ekim 2020 #20 Recep Baltaş dedi: Korsana gireceğinden paylaşamayız. EA oyunu remaster yapar herhalde. Yahu bu kadar talep var, sat işte şu oyunları ne aptal bir firmadır bu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum Recep Bey. Bu kadar istek olmasına rağmen hâlâ neden yapmıyorlar anlamıyorum.
Recep Baltaş dedi: Korsana gireceğinden paylaşamayız. EA oyunu remaster yapar herhalde. Yahu bu kadar talep var, sat işte şu oyunları ne aptal bir firmadır bu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum Recep Bey. Bu kadar istek olmasına rağmen hâlâ neden yapmıyorlar anlamıyorum.