Ne zamandır Need for Speed: Most Wanted 2005 oynamak istiyorum fakat oyun eski olduğu için orijinal sürümünü bulamadım. Mecbur korsan indirmem gerekecek, nasıl ve nereden indireceğimi de bilmiyorum.
peki torrentten virüs bulaşma ihtimali var mı. ya da virüs bulaşırsa formatla geçer mi? çünkü önümüzdeki 1-2 hafta içinde format atmayı düşünüyorum bilgisayara
peki torrentten virüs bulaşma ihtimali var mı. ya da virüs bulaşırsa formatla geçer mi? çünkü önümüzdeki 1-2 hafta içinde format atmayı düşünüyorum bilgisayara
"oldgamesdownload" diye bir site vardı. Bu tarz eski ve orijinaline ulaşmanın imkanı olmayan oyunları koyuyorlar galiba. Reklam falan da çıkmıyordu, virüs tarzı programlar da görmemiştim. Kolayca indirmiştim merak ettiğim bazı eski oyunları.
"oldgamesdownload" diye bir site vardı. Bu tarz eski ve orijinaline ulaşmanın imkanı olmayan oyunları koyuyorlar galiba. Reklam falan da çıkmıyordu, virüs tarzı programlar da görmemiştim. Kolayca indirmiştim merak ettiğim bazı eski oyunları.
NFS Most Wanted 2005'in Remastered sürümü de yapıldı ama yasal olarak değil, gönüllüler tarafından. Dodi repacks diye ararsanız bulursunuz. Yasal olarak satışı olmayan oyunlar için dodi repacks tavsiyemdir.