Need for Speed Most Wanted (2005) ve Underground 1-2 nasıl oynanabilir?

zapkinuss

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, uzun süredir Most Wanted ve Underground 1-2'yi oynamak istiyorum. Şahsen korsan bir sitede kullanmak istemiyorum çünkü içinde virüs olup olmayacağına emin değilim, o riski alıp da kurulum yapmakta pek içimi açmıyor. Üç oyununda artık ne kendisi ne de lisansı satılmadığı için crack dışında ne yapabilirim? Myabandonware veya Archive'de buldum (MW 2005'i) ama nasıl kuracağım hakkında bilgim yok, biri anlatırsa çok iyi olur. Ha bunlar dışında kolay kurulum yapabileceğim başka yerler varsa söylerseniz sevinirim. (bu arada CD veya DVD alamam çünkü okuyucum yok.)

Son düzenleme:

Abadonware sitesinden indirebilirsiniz ISO olarak güvenilirdir.

ISO olarak indirdikten sonra nasıl kuracağım?

Normalde Windows'un ISO okuyucusu var tıkladığınızda okuyor olması lazım eğer okumuyorsa Daemon Tools Lite indirip kurabilirsiniz CD'yi açtığınızda setupu açın normal oyun kurulumu gibi.

En iyisi oldgamesdownload.com ve myabondonware.com. oldgamesdownload sitesinden ben indirmiştim. myabondonware'yi pek önermem indirme hızı yavaş ama oldgamesdownload tercihimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…