Arkadaşlar biliyorsunuz EA bu zaman oyunların remake ile uğraşıyor örneğin Dead Space remake bayağı iyiydi sizce eski NFS MW 2005 remake çıkacak mı bir ara böyle söylentiler ortada dolaşıyordu. Eğer break to drift özelliği olacaksa hiç çıkarmasınlar derim zaten eski oyun taş gibi grafik modu kurarsan daha iyi olur ama insan yine de merak ediyor. Ne de olsa Remastered değil remake olacak. O eski Black Box olsaydı keşke ah ah...
Fikirlerinizi aşağıda bırakın.
Ortalıkta sürekli gelecek iddiaları ve bunu destekleyen görseller var. Ben çıkacağını düşünüyorum ama Most Wanted adı altında değil de içinde Carbon ve Underground serilerinin de olduğu büyük bir oyun çıkacağını düşünüyorum. Yani saydığım oyunların hikayeleri sadece tek bir oyunda toplanacakmış gibi.
Ortalıkta sürekli gelecek iddiaları ve bunu destekleyen görseller var. Ben çıkacağını düşünüyorum ama Most Wanted adı altında değil de içinde Carbon ve Underground serilerinin de olduğu büyük bir oyun çıkacağını düşünüyorum. Yani saydığım oyunların hikayeleri sadece tek bir oyunda toplanacakmış gibi.
Sadece şöyle bir teori var. Need For Speed Most Wanted (2005) 11/11/2005 Tarihinde çıktı. Yani seneye 20. Yılına özel bir şeyler görebiliriz.
Birkaç gün önce Need For Speed Unbound'un vol'9 Traileri yayınlandı. Bu trailer Most Wantedin üzerine ve trailerin 1:33 dakikasına açarsanız Razor'u seslendiren Derek Hamilton'unun konuştuğunu görebilirsiniz. Tabi bunlar insanları ne kadar heyecanlandırsada sadece bir teori.
Doğru
Yeni çıkacak remakede eski oynanış olsa çok daha iyi olur o arcade hissini verse şimdiki NFS'lerde o his yok bir arabaya vuruyon araban parçalanıyor NFS MW 2005 de öyle bir şey yoktu crash sistemi çok kötü ve break to drift oyunu adeta çocuk oyunu yapıyor eski oyunlarda 1 hata yaparsan affetmezlerdi (hızlıydılar fakat çok arkada kalıyordular 1-2 hataya gelip seni geçiyordular ve arabayı toparlayana kadar iş işten geçerdi)
Çıkacaksa remake olmasın, oyunların orijinalliğini bozacaklar çünkü. Underground 1 ve 2, Most Wanted, Carbon'u remastered'leyip toplu paket halinde sunsunlar tıpkı GTA Trilogy Definitive Edition gibi.
Çıkacaksa remake olmasın, oyunların orijinalliğini bozacaklar çünkü. Underground 1 ve 2, Most Wanted, Carbon'u remastered'leyip toplu paket halinde sunsunlar tıpkı GTA Trilogy Definitive Edition gibi.