Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Need for Speed Most Wanted oyununda "freeroam" bir şekilde dolaşmak istiyorum. Ama sadece belirli arabalar var araç seçme ekranında. İstediğim arabaları modifiye edebiliyorum ama oyun içinde oynayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Need for Speed Most Wanted oyununda "freeroam" bir şekilde dolaşmak istiyorum. Ama sadece belirli arabalar var araç seçme ekranında. İstediğim arabaları modifiye edebiliyorum ama oyun içinde oynayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 4 Ekim 2021 #2 Bu oyunun adında iki ayrı oyun var. Ama her ikisi içinde save dosyası bulup internetten indirebilirsin. Her arabayı kullanabilirsin bu sayede.
Bu oyunun adında iki ayrı oyun var. Ama her ikisi içinde save dosyası bulup internetten indirebilirsin. Her arabayı kullanabilirsin bu sayede.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #3 @Ömer S hikayede ilerleyin.