Maalesef hocam bütün dijital platformlara göz attım ancak sonuç yok. CD bulmaya çalışıp arşive ekleyeceğim gibi duruyor tabii güvenilir zararsız bir kaynak bulamazsam.Carbon sanki Origin'de vardı diye hatırlıyorum, yoksa maalesef pek yol yok. İkinci el CD kovalayabilirsin.
Yanlış hatırlıyorsun, oyunun dijital sürümü yok.Carbon sanki Origin'de vardı diye hatırlıyorum, yoksa maalesef pek yol yok. İkinci el CD kovalayabilirsin.
Hocam kızgın gelecek tarafı yok ki oyunlar zaten satışta bulunmuyor mecburen bu iki seçenekten birisini tercih edeceğim.Hocam korsan indirmelisiniz ya da CD olarak almalısınız sanırım bu mesaja çok 'kızgın' gelecek, ama neyse.
Teşekkürler, göze hoş geliyor olmadı orijinal ve REDUX olarak ikisini de yüklerim.Crack sayılır mı bilmem ama REDUX modları var yanında oyunla beraber gelen mod paketleri, saymazsanız eğer daha iyi grafiklerle ve daha fazla arabalarla bence oyun daha iyi oluyor. Tabii size kalmış artık orası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.