S snauw Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, bugünlerde Need for Speed MW (2005) oynayayım dedim, oyuna giriyorum bir süre sonra hiçbir hata vermeden oyundan atıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmayana kadar oyun açılmıyor. Oyun eski olduğu için hiçbir yerde çözüm bulamadım.
Arkadaşlar merhaba, bugünlerde Need for Speed MW (2005) oynayayım dedim, oyuna giriyorum bir süre sonra hiçbir hata vermeden oyundan atıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmayana kadar oyun açılmıyor. Oyun eski olduğu için hiçbir yerde çözüm bulamadım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Eylül 2025 #2 Oyun tek çekirdek kullanıyor değil mi? Oyundan atma sorunu işlemci sıcaklığı yüksekte iken mi oluyor? Artı 0 Eksi
Oyun tek çekirdek kullanıyor değil mi? Oyundan atma sorunu işlemci sıcaklığı yüksekte iken mi oluyor?
KS KS S snauw Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Oyun tek çekirdek kullanıyor değil mi? Oyundan atma sorunu işlemci sıcaklığı yüksekte iken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun dediğim gibi eski bir oyun sistemi hiç zorlamıyor sistem boştaymış gibi oynuyorum ama bazen 10 dk bazen 1 saat sonra durduk yere atıyor. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Oyun tek çekirdek kullanıyor değil mi? Oyundan atma sorunu işlemci sıcaklığı yüksekte iken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun dediğim gibi eski bir oyun sistemi hiç zorlamıyor sistem boştaymış gibi oynuyorum ama bazen 10 dk bazen 1 saat sonra durduk yere atıyor.