Need For Speed oyununu %40 indirimle alma

BuRaKBoSs

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Playstore'da %40 indirimim var ve ben bu oyunu almak istiyorum ama oyun bana yaklaşık 114 TL'ye geliyor sizce bu oyun o paraya değer mi ?

Oyunu alırsam 3 taksit ile Türk Telekom faturama yansıtarak alacağım.

Need For Speed Sayfası.

Playstation 4'te 25-30 saat kadar oynadım. Drift olayı çok hoşuma gitti, virajlarda ve döner yollarda otobanlara yan yan çıkmak zevkli. PS4 versiyonunda pek çok sorun var. Yapay zeka çok dengesiz, bazen hiç hata yapmıyor bu da yarışı tekrar oynamana neden oluyor, bazen ise ehliyeti yeni almış ergenler gibi sürüyorlar. Online modu çok kötü, bazen aynı haritadaki başka bir oyuncunun yarışıyla seninki çakışıyor ve ortalık karışıyor. Modifikasyon sınırlı, özellikle Underground 1-2, Carbon'dan sonra seçenekler çok az geldi. Muhtemelen hata değildir ama trafikteki araçlar çok dengesiz, gerçekçiliği artırmak için yaptılar sanırım ama çoğu zaman oynanışı baltalıyorlar.

Bu hataları ve eksikleri düzelterek PC'ye çıkarırlarsa 114 TL'ye değer derim. Direksiyon ya da en azından analoglu gamepad ile oynamanı tavsiye ederim.

Oyunu şuan klavyede oynuyorum ve 24 saatlik sürede gayet başarılı buldum oyun gerçekten çok zevk veriyor yarışmak baya iyi geliyor grafikler zaten şahane olmuş.
Yarışlar sırasında dediğiniz gibi değil oyunda sürekli aynı anda anı serverde olduğunuz kişiler her zaman sizinle yan yana gidebiliyor aynı yarışı oynuyor olmanız şartı yok ve bu benim hoşuma gitti açıkçası Gta 5'de yarışa bağlanıyoruz bağlanmak için bir süre bizi bekletiyor yarışa giriyoruz sadece yarıştaki kişiler oluyor ve bu bazen sıkıcı oluyor yarışlar az kişi ile yapılınca, bence gayet başarılı olmuş oyunda sürekli yarış yapacağımız için durmadan servere bağlanmayı beklemek pek iyi olmazdı gtada bazen süreler uzuyor sinir bozucu oluyor bu yüzden yeni Need For Speed'i başarılı buldum imkanı olan oyunu alsın ve imkanı varsa direksiyonla oynasın gerçekten çok zevk alıcaktır.
Modifiyeler kısmında haklısınız bende az buldum level atladıkça artar umarım yada update ile eklerlerse güzel olur bir süre sonra bütün modifikasyonlarlar çok fazla araç yapınca sıkılmaya başlayabiliriz oyundan umarım gta gibi sürekli yeni birşeyler eklerler oyunu uzun yıllar sıkılmadan oynayabiliriz.
Direksiyon alıcaklar oyunun kendi önerdiği direksiyonlar var onların ikinci ellerine göz atıp alınız uygun fiyata geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…