L Laweler Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı GT 740 Anakart A520M K İşlemci AMD RYZEN 3 4100 Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim. Bundan daha önce NFS Pro street diye bir oyun gördüm ve 2 kişilik mi oynanıyor diye bayağı araştırdım. Bir türlü bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim. Bundan daha önce NFS Pro street diye bir oyun gördüm ve 2 kişilik mi oynanıyor diye bayağı araştırdım. Bir türlü bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.288 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Raceday seçeneği vardı oyunda, oradan Split Screen özelliği ile iki kişi oynayabilir başka bir yöntem yoktu diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Raceday seçeneği vardı oyunda, oradan Split Screen özelliği ile iki kişi oynayabilir başka bir yöntem yoktu diye hatırlıyorum.
3 35kaOS Femtopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Yanlış bilgi Need for speed in oynamadigim oyunu kalmamistir. Hic birisi iki kisilik oynanmiyordu. Online olarak oynayabilirsiniz sadece Artı 0 Eksi
Need for speed in oynamadigim oyunu kalmamistir. Hic birisi iki kisilik oynanmiyordu. Online olarak oynayabilirsiniz sadece
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 25 Haziran 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet oynanıyor ama pc de değil. PS sürümlerinde. 35kaOS dedi: Need for speed in oynamadigim oyunu kalmamistir. Hic birisi iki kisilik oynanmiyordu. Online olarak oynayabilirsiniz sadece Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ama PS sürümlerinde. Ben ps2 de split screen nfs carbon oynuyordum eskiden. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet oynanıyor ama pc de değil. PS sürümlerinde. 35kaOS dedi: Need for speed in oynamadigim oyunu kalmamistir. Hic birisi iki kisilik oynanmiyordu. Online olarak oynayabilirsiniz sadece Genişletmek için tıkla... Oynanıyor ama PS sürümlerinde. Ben ps2 de split screen nfs carbon oynuyordum eskiden.
3 35kaOS Femtopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 Carbon vay be zamaninin efsanesi. Pc de oynamistim bende. Artı 0 Eksi