S Suay Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #11 17408 dedi: Kontrol tuşları belki ayarlanmamıştır. Bakmanı tavsiye ederim, bazı oyunlarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarlanıyor acaba yardım eder misiniz ?
17408 dedi: Kontrol tuşları belki ayarlanmamıştır. Bakmanı tavsiye ederim, bazı oyunlarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarlanıyor acaba yardım eder misiniz ?
1 17408 Megapat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 99 27 Ağustos 2014 #12 Suay dedi: Nasıl ayarlanıyor acaba yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığım yerden sordun hocam Bilmiyorum yardımcı olmak için söyledim
Suay dedi: Nasıl ayarlanıyor acaba yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığım yerden sordun hocam Bilmiyorum yardımcı olmak için söyledim
S Suay Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #13 17408 dedi: Çalışmadığım yerden sordun hocam Bilmiyorum yardımcı olmak için söyledim Genişletmek için tıkla... Haha yinede sağol Bilen var mı acaba bana mantıklı geldi ?
17408 dedi: Çalışmadığım yerden sordun hocam Bilmiyorum yardımcı olmak için söyledim Genişletmek için tıkla... Haha yinede sağol Bilen var mı acaba bana mantıklı geldi ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Ağustos 2014 #14 Space ve ESC tuşları da o ekranı geçebiliyor. Klavyeyi farklı USB 2.0 portuna tak. Ya da şöyle yap. O ekran gelince klavyeyi çıkar yeniden tak.
Space ve ESC tuşları da o ekranı geçebiliyor. Klavyeyi farklı USB 2.0 portuna tak. Ya da şöyle yap. O ekran gelince klavyeyi çıkar yeniden tak.
S Suay Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #15 MF dedi: Space ve ESC tuşları da o ekranı geçebiliyor. Klavyeyi farklı USB 2.0 portuna tak. Ya da şöyle yap. O ekran gelince klavyeyi çıkar yeniden tak. Genişletmek için tıkla... Leptop kullanıcısıyım
MF dedi: Space ve ESC tuşları da o ekranı geçebiliyor. Klavyeyi farklı USB 2.0 portuna tak. Ya da şöyle yap. O ekran gelince klavyeyi çıkar yeniden tak. Genişletmek için tıkla... Leptop kullanıcısıyım
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Ağustos 2014 #16 O ekran geldiği zaman Alt + Tab yapıp sonra tekrar oyuna tıkla. Bug var sanırım.
S Suay Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #17 MF dedi: O ekran geldiği zaman Alt + Tab yapıp sonra tekrar oyuna tıkla. Bug var sanırım. Genişletmek için tıkla... Alt+Tab yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda sadece müzik duyuluyor, ekran gelmiyor
MF dedi: O ekran geldiği zaman Alt + Tab yapıp sonra tekrar oyuna tıkla. Bug var sanırım. Genişletmek için tıkla... Alt+Tab yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda sadece müzik duyuluyor, ekran gelmiyor
DarknessLord Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 960 Makaleler 7 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2014 #18 Aynı sorun şu an bende oldu yazılan her şeyi denedim düzelmedi klavye çalışıyor caps lock num lock gibi tuşlara bastım oyun içinde çalışıyor mu diye kontrol etmek için klavye de sorun yok.
Aynı sorun şu an bende oldu yazılan her şeyi denedim düzelmedi klavye çalışıyor caps lock num lock gibi tuşlara bastım oyun içinde çalışıyor mu diye kontrol etmek için klavye de sorun yok.
DarknessLord Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 960 Makaleler 7 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2014 #19 Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar ?
yaşarkaya Hectopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #20 Origin hesabına girip dene kardeş o zaman olması lazım aynı sorun bendede vardı.