6 Mart 2014 Mesaj: 21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014 Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
demirbilek Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 61 Yer Kağıthane/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #2 Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ?
Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #3 demirbilek dedi: Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ? Genişletmek için tıkla... İlk olarak güncel sürücüyü kurun.
demirbilek dedi: Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ? Genişletmek için tıkla... İlk olarak güncel sürücüyü kurun.
demirbilek Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 61 Yer Kağıthane/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #4 Berke Kan dedi: İlk olarak güncel sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım en güncel sürümde fakat hala kasma var.
Berke Kan dedi: İlk olarak güncel sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım en güncel sürümde fakat hala kasma var.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #5 Oyun korsan mı? Oyunu güncelleyin.
demirbilek Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 61 Yer Kağıthane/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #6 Berke Kan dedi: Oyun korsan mı? Oyunu güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Evet korsanda oyunun korsan olması ne fark eder ki ?
Berke Kan dedi: Oyun korsan mı? Oyunu güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Evet korsanda oyunun korsan olması ne fark eder ki ?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Haziran 2014 #7 demirbilek dedi: Evet korsanda oyunun korsan olması ne fark eder ki ? Genişletmek için tıkla... Çok fark eder. Oyunun orjinal olması demek, her şeyden önce güncel olması demek. O yüzden, oyunun güncelleme dosyalarını bulup, güncelleyin.
demirbilek dedi: Evet korsanda oyunun korsan olması ne fark eder ki ? Genişletmek için tıkla... Çok fark eder. Oyunun orjinal olması demek, her şeyden önce güncel olması demek. O yüzden, oyunun güncelleme dosyalarını bulup, güncelleyin.
demirbilek Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 61 Yer Kağıthane/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #8 Raşit Gönenç dedi: Çok fark eder. Oyunun orjinal olması demek, her şeyden önce güncel olması demek. O yüzden, oyunun güncelleme dosyalarını bulup, güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ben bunu bir deneyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
Raşit Gönenç dedi: Çok fark eder. Oyunun orjinal olması demek, her şeyden önce güncel olması demek. O yüzden, oyunun güncelleme dosyalarını bulup, güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ben bunu bir deneyeyim.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #9 demirbilek dedi: Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının 2 sürümü var bir tanesi 64 bit bir tanesi 128 bit herhalde sizinki 64 bit olanı arkadaşın kartı da 128 bit sanırım. NVIDIA GeForce GT 740M - NotebookCheck.net Tech
demirbilek dedi: Kardeş ben bu oyunu yükledim lowda zar zor oynuyorum . Ekran kartım GT 740m sence neden kaynaklanabilir ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının 2 sürümü var bir tanesi 64 bit bir tanesi 128 bit herhalde sizinki 64 bit olanı arkadaşın kartı da 128 bit sanırım. NVIDIA GeForce GT 740M - NotebookCheck.net Tech
demirbilek Kilopat Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 61 Yer Kağıthane/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #10 IMPOSS1BLE dedi: Ekran kartının 2 sürümü var bir tanesi 64 bit bir tanesi 128 bit herhalde sizinki 64 bit olanı arkadaşın kartı da 128 bit sanırım. NVIDIA GeForce GT 740M - NotebookCheck.net Tech Genişletmek için tıkla... Kardeş benimki de 128 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
IMPOSS1BLE dedi: Ekran kartının 2 sürümü var bir tanesi 64 bit bir tanesi 128 bit herhalde sizinki 64 bit olanı arkadaşın kartı da 128 bit sanırım. NVIDIA GeForce GT 740M - NotebookCheck.net Tech Genişletmek için tıkla... Kardeş benimki de 128 bit.