Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Bu hatayı verip EA'yı açıyor Game Pass ile oynuyorum. Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
Çözüm Eren T. 24 Temmuz 2023 Aeroxs dedi: Eki Görüntüle 1875177 Bu hatayı verip EA'yı açıyor Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Bu sitedeki zip dosyasını indirip bir yere ayıklayın. install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Aeroxs dedi: Eki Görüntüle 1875177 Bu hatayı verip EA'yı açıyor Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Bu sitedeki zip dosyasını indirip bir yere ayıklayın. install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Aeroxs dedi: Eki Görüntüle 1875177 Bu hatayı verip EA'yı açıyor Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Bu sitedeki zip dosyasını indirip bir yere ayıklayın. install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Aeroxs dedi: Eki Görüntüle 1875177 Bu hatayı verip EA'yı açıyor Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Bu sitedeki zip dosyasını indirip bir yere ayıklayın. install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.