MarcoVanGokhan Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #11 Panzerkampfwagenn dedi: NFS rivals deneyin hocam heatta güzel. The run pek iyi değil hatta aralarından en kötüsü benim için run dır. Genişletmek için tıkla... The run benim oynarken en keyif aldığım oyunlardan biridir direksiyon setiyle çok keyifli bir deneyim sunuyor. 470878 dedi: Geniş modifiye ve grafik isterseniz Need for Speed Heat. Genişe yakın modifiye seçenekleri ve sade oyun grafikleri isterseniz Need for Speed Payback. Genişletmek için tıkla... Açıkçası 15 senelik laptopumdan RTX 3060'a geçtiğim için biraz grafik fena olmazdı.
Panzerkampfwagenn dedi: NFS rivals deneyin hocam heatta güzel. The run pek iyi değil hatta aralarından en kötüsü benim için run dır. Genişletmek için tıkla... The run benim oynarken en keyif aldığım oyunlardan biridir direksiyon setiyle çok keyifli bir deneyim sunuyor. 470878 dedi: Geniş modifiye ve grafik isterseniz Need for Speed Heat. Genişe yakın modifiye seçenekleri ve sade oyun grafikleri isterseniz Need for Speed Payback. Genişletmek için tıkla... Açıkçası 15 senelik laptopumdan RTX 3060'a geçtiğim için biraz grafik fena olmazdı.
Panzerkampfwagenn Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #12 MarcoVanGokhan dedi: The run benim oynarken en keyif aldığım oyunlardan biridir direksiyon setiyle çok keyifli bir deneyim sunuyor. Açıkçası 15 senelik laptopumdan RTX 3060'a geçtiğim için biraz grafik fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Ben PS3'de oynadım pek haz etmedim hocam.
MarcoVanGokhan dedi: The run benim oynarken en keyif aldığım oyunlardan biridir direksiyon setiyle çok keyifli bir deneyim sunuyor. Açıkçası 15 senelik laptopumdan RTX 3060'a geçtiğim için biraz grafik fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Ben PS3'de oynadım pek haz etmedim hocam.
MarcoVanGokhan Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #13 Panzerkampfwagenn dedi: Ben PS3'de oynadım pek haz etmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani optimizasyonu güzeldi GT525m 15 senelik laptop ile oynadığım en iyi grafiklere sahip oyun olduğu için bana güzel gelmiş olabilir.
Panzerkampfwagenn dedi: Ben PS3'de oynadım pek haz etmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani optimizasyonu güzeldi GT525m 15 senelik laptop ile oynadığım en iyi grafiklere sahip oyun olduğu için bana güzel gelmiş olabilir.
Panzerkampfwagenn Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #14 MarcoVanGokhan dedi: Yani optimizasyonu güzeldi GT525m 15 senelik laptop ile oynadığım en iyi grafiklere sahip oyun olduğu için bana güzel gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sana güzel gelmeyen belki bana kötü gelir
MarcoVanGokhan dedi: Yani optimizasyonu güzeldi GT525m 15 senelik laptop ile oynadığım en iyi grafiklere sahip oyun olduğu için bana güzel gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam sana güzel gelmeyen belki bana kötü gelir