Need for Speed The Run nereden temin edilir?

Bu rakamlar abartı. Çok emin değilim ama ben NFS the run oyun anahtarını çok komik bir rakama (5 TL olması lazım) birkaç sene önce satın aldım bir yerden. Nereden hatırlamıyorum. Origin'den etkinleştirdim aldığımda sorun çıkmamıştı. Korsandan başka yol yok görünüyor maalesef senin için.

Bu rakamlar abartı. Çok emin değilim ama ben NFS the run oyun anahtarını çok komik bir rakama (5 TL olması lazım) birkaç sene önce satın aldım bir yerden. Nereden hatırlamıyorum. Origin'den etkinleştirdim aldığımda sorun çıkmamıştı. Korsandan başka yol yok görünüyor maalesef senin için.
Aynen. Mecbur korsan indireceğiz yapıcak bir şey yok gibi.

Aynen. Mecbur korsan indireceğiz yapacak bir şey yok gibi.

Ben de korsana karşıyım fakat satışı durdurulan ve hiçbir yerde bulunmayan oyunları mecbur Torrent'lerden temin ediyoruz. Mesela Riddick Assault on Dark Athena oyununun satışı yok. Yıllar önce yarım kalmıştı sistemim kötü olduğu için. Mecbur indirdim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-03-13 saat 17.09.55.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-13 saat 17.09.55.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
Gençliğimin oyunu Need for Speed the Run'ı oynamak istiyorum ancak oyunun satışları yıllar önce bitmiş. Hepsiburada gibi Online alışveriş sitelerinde ise bu oyun 300 TL civarılarında ve bu fiyat 2011 yılında çıkmış bir oyuna kıyasla çok ama çok pahalı. Korsan olarak indirmek istemiyorum bilgisayarıma zararlı yazılımların bulaşmasından korktuğum için ama başka çare yok. Bildiğiniz veya önerdiğiniz satıcı siteler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Korsan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı