Need for Speed The Run Remastered oyunu çıkacak mı?

199908

Kilopat
Arkadaşlar sizce bu yılın sonlarına doğru EA sürpriz hazırlayıp NFS the Run Remastered oyununu çıkarır mı ya da trailer videosunu çıkarır mı? Tepkilerinizi alalım.

Oyunu pek bilmiyorum ama oynayan kişi sayısı çoksa neden olmasın?

Arkadaşlar sizce bu yılın sonlarına doğru EA sürpriz hazırlayıp NFS the run Remastered oyununu çıkarır mı ya da trailer videosunu çıkarır mı? Tepkilerinizi alalım.

The run zaten grafikleriyle güzel oyun hikayesi de yerinde, ihtiyaci olduğuna sanmıyorum. Zaten geçen sene Hot Pursuit 2011'e Remasterd geldi aslında bir Most Wamted Remasterd gelse tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
The run zaten grafikleriyle güzel oyun hikayesi de yerinde, ihtiyaci olduğuna sanmıyorum. Zaten geçen sene Hot Pursuit 2011'e Remasterd geldi aslında bir Most Wamted Remasterd gelse tadından yenmez.
The Run oyunun sizce online desteği kesilir mi peki? EA bu ayın sonu sunucuların destek fişini çekeceğini duyurdu. Konuyu açmamın ana fikride online sunucularının desteğinin kesileceği ile ilgilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…