Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.757 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Zamanında 25 TL kaçırdım ama şuan 3.5 dolar o kadar da pahalı değil, sizce oynamaya değer mi? Oynamış veya hala oynayan varsa belirtirse sevinirim.
Zamanında 25 TL kaçırdım ama şuan 3.5 dolar o kadar da pahalı değil, sizce oynamaya değer mi? Oynamış veya hala oynayan varsa belirtirse sevinirim.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 30 Kasım 2024 #2 Arkserhat dedi: Zamanında 25 TL kaçırdım ama şuan 3.5 dolar o kadar da pahalı değil, sizce oynamaya değer mi? Oynamış veya hala oynayan varsa belirtirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... 3 dakika dayanamadım, tabi çok beğenen de var, kişiden kişiye değişir.
Arkserhat dedi: Zamanında 25 TL kaçırdım ama şuan 3.5 dolar o kadar da pahalı değil, sizce oynamaya değer mi? Oynamış veya hala oynayan varsa belirtirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... 3 dakika dayanamadım, tabi çok beğenen de var, kişiden kişiye değişir.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.757 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Sypuina0 dedi: 3 dakika dayanamadım, tabii çok beğenen de var, kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... O kadar öven çok ki hocam. Bilmiyorum hiç.
Sypuina0 dedi: 3 dakika dayanamadım, tabii çok beğenen de var, kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... O kadar öven çok ki hocam. Bilmiyorum hiç.