Steam Need for Speed Unbound 5 dolar

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Steam kasım indirimleri geldi biliyorsunuz, ancak gözlerime inanamadığım bir indirim görüyorum şu anda karşımda. Need for Speed Unbound normalde 70 dolar olarak overpriced bir oyun olmasına rağmen kasım indirimleriyle sadece 5 dolara düşmüş. TL'ye çevirirsek normalde 2500 TL olan bir oyunu şu anda sadece 175 TL'ye alabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Epic'te her zaman bu fiyatlara düşüyor indirim dönemlerinde, 160TL'ye Steam'den alınabilir.

Ne 5 dolar ne de 70 dolar eder..

Her indirim döneminde Epic Games'te palace Edition'ı daha ucuza geliyor.

Vallahi hocam ben Epic'te muhteşem cumada indirime girerse alacaktım ama indirime girmedi ne yapsam bilemedim alsam mı Steam'den. Eğer Epic'ta 100 falan oluyorsa kış indirimlerini beklerim.

Unbound anlayamadığım şekilde olması gerekenden fazla nefret topladı. Oyunu almayı düşünenlere 5$'ı fazlasıyla hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Oyun fena değil fakat o aradığınız araba oyunu da değil.
Evet Unbound arcade tarzı birazcık ucuza kaçılmış bir oyun olabilir ama bende 500 saat assetto 200 saat ets 2 ve 100 saat forza 5 olunca işte insan farklı bir şeyler arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…