Steam Need for Speed Unbound iade edildi

HzCyreX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün arkadaşım bana hediye olarak EA racing Collection pack göndermişti unbound bende olduğu için iade talebine bırakmıştım zaten paketin içinde var diye ancak oyun hesabımdan silinmiş. Ben bu oyunu nasıl yeniden talep edebilirim veya hesabımdan tamamen silindi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyundan hesabında 2 tane olamaz. Kendin aldığın Unbound'u iade etmişsin. Nereye iade ettiysen onunla tekrar satın alman lazım.

Bir oyundan hesabında 2 tane olamaz. Kendin aldığın Unbound'u iade etmişsin. Nereye iade ettiysen onunla tekrar satın alman lazım.

Hocam onu zaten biliyorum benim derdim arkadaş bana paket göndermişti o paketin içinde Unbound olduğu için iade ettim ama arkadaşın hediye gönderdiği'de gitti.

Hocam onu zaten biliyorum benim derdim arkadaş bana paket göndermişti o paketin içinde Unbound olduğu için iade ettim ama arkadaşın hediye gönderdiği'de gitti.
Bir oyundan 2 tane olamayacağı için arkadaşının hediye ettiği Unbound diye bir şey yok. Arkadaşın paketi alınca sana Unbound dışındaki oyunlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…