SupRis3 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Need for Speed koleksiyonu yapıyorum PC için. En son çıkan NFS Unbound oyununun PC için kutu versiyonunu arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Acaba varda ben mi bulamadım, yoksa piyasaya PC versiyonu çıkartılmadı mı?
Need for Speed koleksiyonu yapıyorum PC için. En son çıkan NFS Unbound oyununun PC için kutu versiyonunu arıyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Acaba varda ben mi bulamadım, yoksa piyasaya PC versiyonu çıkartılmadı mı?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 3 Temmuz 2023 #2 Bir kişi olduğunu söylemiş fakat kutunun içinde sadece key çıkıyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir kişi olduğunu söylemiş fakat kutunun içinde sadece key çıkıyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et