Çözüldü Need for Speed Unbound Online'da hep aynı servere atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. NFS Unbound'da Online girdiğimde hep aynı servera giriyorum. Oyundan çıktım Online'dan ayrıldım fark etmedi. Her seferinde aynı serverdayim. Nasil çözebilirim?

Bir de girdiğim serverlar genellikle boş ve çıkmak istesem yine aynı servera atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam oyunda manuel sunucu seçimi yok. Farklı bir sunucuya bağlanmak için oyundan çıkıp tekrar girmen, internet bağlantını yenilemen veya VPN kullanarak bölge değiştirmen gerekir.
Oyun içindeki sunucu seçimini kontrol et, çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene. Sunucu listesini yenileyerek farklı bir sunucuya bağlanmayı deneyebilirsin. Ayrıca, oyun güncellemelerini kontrol et.

Hocam oyunda manuel sunucu seçimi yok. Farklı bir sunucuya bağlanmak için oyundan çıkıp tekrar girmen, internet bağlantını yenilemen veya VPN kullanarak bölge değiştirmen gerekir.

Çözüm
Hocam son bir sorum olacak. Köşede yazan page down kısmı klavyedeki tüm tuşlara basmama rağmen bir türlü açılmadı. Ayrıca siz manuel olarak bir seçim yok demişsiniz evet NFS Heat oyununda da yoktu fakat serverdan çıktığımda her seferinde başka bir servera atiyordu.

Oyundan çıkıp yine girdim halen aynı sunucuya atıyor

Dosya Ekleri

• 17371879319578849091509081862321.jpg
    17371879319578849091509081862321.jpg
    310,1 KB · Görüntüleme: 25
Hocam Page Down çalışmıyorsa, tuş atamalarını kontrol edin veya klavyeyi test edin.Sunucu sorunu için: Modemi yeniden başlatın, VPN kullanarak bölge değiştirin. Sorun devam ederse çare olarak EA Destek’e yazın.

Hocam page down çalışmıyorsa, tuş atamalarını kontrol edin veya klavyeyi test edin. Sunucu sorunu için: Modemi yeniden başlatın, VPN kullanarak bölge değiştirin. Sorun devam ederse çare olarak EA Destek'e yazın.

Hocam klavyemin page down tuşunda bir sorun yok çalışıyor. Page down tuşunu fn alt ctrl gibi diger tuşlar ile de denedim yine olmadı.Oyunda da onunla ilgili atama yok. Sunucu sorunu için dediklerinizi deneyeceğim.

Hocam dosyaları doğrulayıp, oyun ayarlarını sıfırlayıp, klavye dilini kontrol eder misiniz ? Benim kuzende böyle bi problem çıkmıştı halletmiştik biz.

Hocam klavye dili Türkçe dosyaları doğruladım oyun ayarlarını sıfırladım. Sonuç aynı değişen bir şey yok.

Hocam sonunda oldu ev internetini mobil veri ile değiştirdim server değişti full dolu bir servera girebildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı