Need For Speed Unbound vs. Forza Horizon 5

Multiplayer için hangisi iyidir? Hikaye hiç önemli değil benim için, gerçek oyuncularla yarışmak keyif verirse verir bana.

Multiplayer için hangisi iyidir? Hikaye hiç önemli değil benim için, gerçek oyuncularla yarışmak keyif verirse verir bana.

Online konusunda Forza çok önde bana göre. Konvoylar oluşturup sürmeler falan çok zevkli.

Eğer hızı hissetmek, polislerden kaçarken gerilmek istiyorsan Nfs Unbound, gerçekçi grafiklerde ferahlamak istiyorsan Forza Horizon'ı tercih et. Online için bunları göz önünde bulundurarak tercih verebilirsin. Nfs daha rekabetçidir Forza daha sakin ve oturaklıdır. İkisi de online olarak zevkli oyunlardır.

Forza Horizon 5 bitirdim. Unbound geçen indirimde almıştım araç sürüşlerine 1 saat dayanamadım. Fiyatı KELEPİR olmasına rağmen bastım iadeyi.

Birisi arcade birisi simülasyon hocam ne anlatıyorsun sen burada karşılaştırman gereken şey bu değil

Forza 5 daha gerçekçi daha doyurucu. Forza CS ise unbound Valorant gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…