Öncelikle selamlar arkadaşlar. Pandemi süreci içerisinde bolca oyun oynama vaktim olduğu için bu vaktimi Underground 2 oyununa ayırmaya karar verdim. Oyun gerçekten çok eğlenceli ve küçükken bitiremediğim için bu sefer bitirmeye karar verdim. Oyuna girip bir yarım saat veya yirmi dakika oynadığım zaman direkt olarak kapanıyor oyun.
Her türlü uyumluluk modunu denedim. Windows XP SP2-SP3, Windows 7 gibi. Sadece bir adet oyuna ait olmayan değiştirilmiş dosya var o da "Widescreen Fix" adı altında geçen "dinput8.dll" dosyası. Bu dosyayı attıktan sonra oldu problemler ha bundan öncede oluyordu ama çok sık olmuyordu bir veya iki saatte bir ancak kapanıyordu.
Az önce yine kapandı oyun U.R.L yarışının ortasındaydım üstelik. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar ? Herhangi bir hata raporu falan vermiyor kapandığında, direkt kapanıyor ardından Windows "Bu program düzgün çalıştı mı ?" diye bir kutucuk açıyor.
Oyun orijinal değil çünkü eski bir oyun ve dijital olarak bir satışı yok maalesef. "Widescreen Fix" olmadan çok kötü gözüküyor oyun çözünürlük maksimum 720p olduğu için yanlarda cidden büyük siyah boşluklar kalıyor. Universal Widescreen Patcher adlı programı denedim ama o hiçbir türlü yanıt vermiyor bende çareyi üzerinde oynanmış internetten indirdiğim "dinput8.dll" adlı dosyayı orijinaliyle değiştirerek buldum.