Need for Speed Underground 2 bintex.exe sorunu

Hayır, kendisini buraya atacaksınız. Google Drive, Mediafire gibi yerlerden atabilirsiniz. Drive'dan atacaksanız herkese açık atmaya dikkat edin.

Hayır, kendisini buraya atacaksınız. Google Drive, Mediafire gibi yerlerden atabilirsiniz. Drive'dan atacaksanız herkese açık atmaya dikkat edin.
Nasıl yani ben ilk defa kullanıyorum acemiyim kusura bakmayın
Ya bide şey ben process monitor ü yükledim ama bide Procmon64 diye bi uygulama daha var sistemim 64 bit

"Google Drive" diye aratın internetten. Açılan yere girip Google hesabınıza oturum açın. Sonra Log dosyasını Drive'a sürkleyin ve yüklenmesini bekleyin. Ardından dosyaya sağ tıklayıp "Paylaş" seçeneğini seçin. Karşınıza gelen ekrandaki sarı ile belirttiğim kısmın resimdekiyle aynı olduğuna dikkat edin. Sonra linki kopyalayıp buraya atın.

Tek bir uygulama için değil, sistemin geneli için rapor almışsınız. Sistemde o sırada ne oluyorsa görünüyor. Böyle bulmamız mümkün değil.

Şu videoyu iyice izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmuş, elle attığınız DLL dışında bir hata görmüyorum. Bintex kullanmanız çok gerekli mi? Çünkü dediğim gibi başka bir hata yok ve o DLL dosyasını da nasıl düzgünce geri getireceğinizden emin değilim.

Bende bilmiyorum ki bintexden başka uygulama hep yabancılar anlatıyor bir de bir kaçtane Türk hepsi bintex le yapıyor bende niye böyle bir sorun çıktı ya.
Vinil eklemenin başka bir yolu var mı ya biliyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…