M4kemebunny Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #11 colomb dedi: Gelişme var mı güncellendi mi? Genişletmek için tıkla... Tabelalara işimin yoğunluğundan dolayı odaklanamadım yani herhangi bir gelişme yok. Onun dışında texed kullanmak yerine binary kullanın çünkü texed dokuları bozabiliyor.
colomb dedi: Gelişme var mı güncellendi mi? Genişletmek için tıkla... Tabelalara işimin yoğunluğundan dolayı odaklanamadım yani herhangi bir gelişme yok. Onun dışında texed kullanmak yerine binary kullanın çünkü texed dokuları bozabiliyor.
N neonne9 Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #12 Fodenist dedi: Bende birazdan NFS Underground 2 nereden indirilir diye konu açacaktım. Siz crackmi oynuyorsunuz satın almanın pek imkanı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Abonded diye bir site var zamanı dolmuş oyunları virüssüz şekilde veriyor herhangi bir crack vs de yok.
Fodenist dedi: Bende birazdan NFS Underground 2 nereden indirilir diye konu açacaktım. Siz crackmi oynuyorsunuz satın almanın pek imkanı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Abonded diye bir site var zamanı dolmuş oyunları virüssüz şekilde veriyor herhangi bir crack vs de yok.