arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.555 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #11 Hiç tavsiye etmesem de, korsan dışında pek şansınız yok. Anca CD ile satıyorlar ama onlar da çok pahalı.
Hiç tavsiye etmesem de, korsan dışında pek şansınız yok. Anca CD ile satıyorlar ama onlar da çok pahalı.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 6 Aralık 2020 #12 Konu kapatılabilir. Oynamanın tek yolu korsan diye düşünüp açmıştım konuyu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 6 Aralık 2020 #13 Lisans meselesi olmasa dijital platformlar üzerinden satın alabiliyor olurduk. Maalesef kutulu alma dışında yapabileceğiniz tek şey korsan indirmek. İnternette kutulu olarak bulabilirsiniz. Kullanılmış olarak da alabilirsiniz. Fiyatları hakkında hiçbir fikrim olmadığını da belirtmek isterim.
Lisans meselesi olmasa dijital platformlar üzerinden satın alabiliyor olurduk. Maalesef kutulu alma dışında yapabileceğiniz tek şey korsan indirmek. İnternette kutulu olarak bulabilirsiniz. Kullanılmış olarak da alabilirsiniz. Fiyatları hakkında hiçbir fikrim olmadığını da belirtmek isterim.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 6 Aralık 2020 #14 @Berkay Davas Konuyu kapatabilir misiniz yukarıda da dediğim gibi tek yol korsan olduğunu sandığım için açmıştım tek yol korsan değilmiş.
@Berkay Davas Konuyu kapatabilir misiniz yukarıda da dediğim gibi tek yol korsan olduğunu sandığım için açmıştım tek yol korsan değilmiş.